43 ideer til anvendelse af de tomme dele af DLG i Durup

Foto: TR Consult
ERHVERV:

Onsdag den 3. maj havde erhvervsnetværket Vækst i Durup fyraftensmøde hos et af medlemmerne, nemlig DLG. Formålet var blandt andet at drøfte anvendelsen af de tomme dele af DLG i Durup. Derfor blev aftenens officielle del afsluttet med en 15 minutters klassisk brainstorm, hvor alle forslag blev noteret op på flipoverpapir. Det blev til 4 ark og 43 ideer.

- Jeg er meget positivt overrasket over det engagement deltagerne lagde i mødet og ikke mindst brainstormen, begynder detaildirektør Søren Villumsen fra DLG.
- Det fortæller mig, at der er en stor lokal interesse for, at der kommer til at ske mere i DLG i Durup.

Han understreger samtidig, at DGL er i Durup for at blive, og at DLG senest har fået et kalklager, hvor landmændene kan komme og få fyldt op. Herudover bruger landmændene DGL i Durup til opbevaring og håndtering af korn i stor stil. For undervejs i rundvisningen, som driftschef Stefan Høj stod for, kom selskabet forbi et kornlager, der rummende korn fra gulv til loft i det enorme lokale.

I løbet af mødet sørgede DLG for både vådt og tørt. Og man havde naturligvis brugt en lokal leverandør for yderligere at understrege, at man VIL Durup og det øvrige lokalområde.

Også tovholder for Vækst i Durup, Thomas Rosenkrands var yderst tilfreds med mødet.
- Det var spændende at høre både Stefan og Søren fortælle om DLG og mulighederne. Og undervejs fik jeg også en sjov lille anekdote af en af de lokale folk på stedet om hvorfor, der står: "Husk at køre tuden helt op tak," på en glasdør ude i en af hallerne.

Han fortæller videre, at alle ideerne renskrives, så man kan finde ud af, hvilke der kan/skal arbejdes videre med. Her er alle interesserede velkomne til at byde ind.

Afslutningsvist supplerer Søren Villumsen, at DLG er meget interesseret i, at der kommer til at ske noget mere i bygningerne, og at man derfor hellere ser en lille indtægt i delvist anvendte lokaler end ingen indtægt i tomme lokaler. Dog naturligvis uden at kaste sig ud i nogen form for unfair konkurrence med egnens øvrige erhvervsdrivende.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
14. januar 2020, 11:00
Om kort tid bliver Thise Mejeris mælk tappet på en ny klimavenlig karton. De nye kartoner vil helt igennem være baseret på træmasse fra Skandinavien og sikrer en markant CO2 reduktion.
17. januar 2020, 09:00
Forventes at ankomme til Skive Havn lørdag eftermiddag den 18. januar, sejlende under russisk flag.
17. januar 2020, 15:00
Hvem kunne ikke godt tænke sig at se ’gerningsstedet’ på Bette Jenses Hyw?
6. januar 2020, 09:00
I uge 2 vil alle landets politikredse gennemføre færdselskontrol på skolevejene. Det skal gøre vejene mere sikre og være med til at forebygge, at børn og unge kommer til skade, når de går eller cykler til og fra skole.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring