1500 A4-sider og solid efteruddannelse sikrer kvalitetsstål

Foto: TR Consult
ERHVERV:

Simon Boye Jensen tog en rask beslutning tilbage i 2014. Han ville være CE mærket leverandør af bygningsstål. Og efter at have taget den påkrævede efteruddannelse og opbygget det 1500 siders store kvalitetsstyringssystem, kan hans virksomhed SBJ Montage i dag kaldes sig CE mærket.

’Der var mange, der valgte CE mærkningen fra, fordi den både var dyr og tidskrævende’, begynder Simon Boye Jensen. ’Men da reglerne er blevet strammet gevaldigt op, var det naturligt for mig at blive CE mærket, så jeg kunne fortsætte med at arbejde med bygningskonstruktioner i stål’.

Han forklarer, at de strammere regler betyder, at det udelukkende er CE mærkede leverandører, der må levere stål og udføre disse opgaver, men at reglerne fortsat er så nye, at det langt fra er alle, der er opmærksomme på dem eller efterlever dem.

SBJ Montage har allerede et par konkrete lokale eksempler, hvor virksomheden har leveret det godkendte stål – blandt andet i den nye tilbygning hos SuperBrugsen i Roslev og i mellemgangen ved Jebjerg Skole.

I den kommende tid forventer Simon Boye Jensen, at stadig flere får øjnene op for de nye krav. Det sker efterhånden som kunderne bliver opmærksomme på, at deres byggeri ikke er lovligt, hvis bygningsstålet ikke er godkendt. Derfor forudser han også, at der kommer flere opgaver til SBJ Montage – opgaver, som han vælger at løse i et tæt samarbejde med sine faste lokale samarbejdspartnere.

Baggrundsinformation om SBJ Montage:
Virksomheden blev etableret af Simon Boye Jensen lige før finanskrisen. Simon er uddannet klejnsmed og varetager en lang række forskellige opgaver rundt om i landet. Foruden arbejdet med stålkonstruktioner arbejder virksomheden blandt andet også med montageopgaver, certifikatsvejsning samt opsætning og servicering af sprinteranlæg på ridebaner.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
10. september 2019, 10:00
Søndag den 15. september 2019 er der Åbent Landbrug, hvor cirka 100.000 danskere hvert år får masser af frisk luft.
20. september 2019, 09:00
Tjek batterierne i lommelygten og sæt en brik i kalenderen den 4. oktober kl. 19-22. Her fylder Børnekulturnatten nemlig Skives mørklagte gader, torve og bygninger.
9. september 2019, 15:30
Skive Havns jubilæum fejres i forbindelse med Træskibssejladsen.
18. september 2019, 13:00
Veje spærret på grund af kloakarbejde.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring