100 nye statslige job på vej til Skive

Foto: Skive Kommune
ERHVERV:

Skive Kaserne har vokseværk. I løbet af de næste fem år vil medarbejderne på kasernen komme til at byde 100 nye kolleger velkommen.

Det er Ingeniørregimentet, der bliver udvidet, så de frem mod 2023 bliver 1032 ansatte. Det var oberst Christian Arildsen, der afslørede den gode nyhed, da han i weekenden holdt tale ved åbent hus-arrangementet på kasernen, og det var en melding, som borgmester Peder Christian Kirkegaard var meget glad for. Også selv om det ikke var helt nyt for ham.

- Vi har vidst det et stykke tid, men det er altid dejligt, når alle brikkerne er faldet helt på plads, og vi kan dele vores glæde med alle her i Skive Kommune. Men det gør det ikke mindre stort. Det er endnu et plus til Skiveegnen og kan være med til at gøre den endnu mere attraktiv, siger han.

Muligheden for at skabe de 100 nye, statslige arbejdspladser er opstået i kølvandet på forsvarsforliget, som Folketinget indgik tilbage i januar i år. Siden da er der blevet arbejdet med den konkrete udmøntning af forliget. Det er dette arbejde, der har ført til, at man fra kasernens side i lørdags var klar til at melde den gode nyhed ud.

I løbet af de kommende år vil medarbejderstaben på kasernen dermed vokse til cirka 1500 ansatte. For udover Ingeniørregimentet, hører også Totalforsvarsregion Midtjylland, det vil sige Hjemmeværnet, og Hærhjemmeværnsdistrikt Skive til på den lokale kaserne.

- De kommende 100 arbejdspladser på kasernen vil sammen med de tidligere udmeldte nye arbejdspladser til Skat give Skive Kommune en fornuftig andel af de statslige arbejdspladser, der er blevet fordelt. Det vil helt klart være med til at styrke den positive udvikling, Skive kommune er inde i. Vi er meget tilfredse med, at man fra regeringens og Folketingets side er med til at understøtte denne udvikling, siger Peder Christian Kirkegaard.

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk