1 år er gået: Dansk Outlet har ramt plet i Skive

Foto: Ronni Vester / Dansk Outlet
ERHVERV:

Det er godt og vel et år siden, at Dansk Outlet åbnede en af kædens butikker i Skive, og siden da er der blevet langet et utal af poser med kvalitetstøj til lavpris over disken til de prisbevidste og moderigtige skibonitter. Nu er butikken klar til at fejre den første af forhåbentlig mange fødselsdage sammen med kunderne.

Der har været masser af aktivitet på Thorsvej i Skive i det seneste år. I den tidligere Aldi-bygning bliver der ikke længere solgt kød og kartofler, men derimod moderigtige skjorter, sko og kjoler til billige penge.

Butiksindehaver Martin Salskov har fået en varm velkomst hos lokalbefolkningen, og trods de obligatoriske sommerfugle i maven, når man åbner en splinterny butik, så har det været et både hektisk og spændende første år for Martin Salskov og resten af butikkens ansatte.

- Vi har fået en forrygende start i butikken, og man kan virkelig mærke, at skibonitterne er henrykte over vores koncept med moderigtigt kvalitetstøj til yderst gode priser. Vi ynder at spørge, hvorfor man skal betale for meget? Den indstilling lader også til at gøre sig gældende for folk i Skive og omegn, siger Martin Salskov. 

Dansk Outlet har oplevet en særdeles positiv udvikling, siden kæden startede op for godt 11 år siden. Butikkerne er spredt ud over hele landet, og afdelingen i Skive er blot endnu et eksempel på, at danskerne foretrækker kvalitetstøj, som alle har råd til. Og selvom mange forbinder outlet med udgåede mærker og restpartier, så er det ikke det, man skal regne med at finde i Dansk Outlet, understreger Martin Salskov.

 - Hos Dansk Outlet benytter vi faste leverandører, og vi sørger altid for at have sæsonaktuelle og dugfriske produkter på hylderne. Vi plejer at sige, at vi ikke er bedre end konkurrenterne - vi er bare billigere. Samtidig har vi produkter til alle aldre, så hele familien kan tage samlet på shopping, lyder det fra Martin Salskov.

Nu er det så et år siden, at det første stykkke tøj blev slået ind på kasseapparatet på Thorsvej, og det er Martin Salskov og resten af holdet klar til at fejre sammen med de mange trofaste kunder. Fødselsdagen finder sted mandag 13. juni, hvor der vil være 50 % rabat i hele butikken.

Du kan læse meget mere om Dansk Outlet-konceptet på http://www.danskoutlet.dk

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
2. september 2019, 11:00
Lundø danner hvert år rammen om Danmarks smukkeste beliggende motorshow, hvor Lundø Strand Camping og Krumtapperne inviterer alle motorentusiaster til at deltage med deres spændende køretøjer.
16. september 2019, 10:15
En andenpræmie i Eurojackpot og fire vindere i Lotto gav fem nye millionærer i weekenden.
16. september 2019, 11:00
Politiet sætter i denne uge ind med kontrol af uopmærksomme trafikanter på vejene.
13. september 2019, 09:00
Søndag den 22. september afholdes Fursund-løbet, som er en unik mulighed for at opleve den flotte natur i Nordsalling.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring