Team coloQuick og den 4-dobbelte verdensmester Alex Rasmussen

Foto: Team coloQuick
Cykling:

Team coloQuick begynder at tage form med en meget spændende rytter, der trods en sejrsrække som mange vil være jublende glad for og alder på 31år endnu har et uudnyttet potentiale. Det er den 4-dobbelte verdensmester og tidligere etapevinder i Giro d’ Italia Alex Rasmussen, som kommer til Team coloQuick i 2016.  Alex Rasmussen har boet i Spanien siden 2009 og flytter hjem til Danmark i 2016, hvor han vil quickstarte sin karriere hos en gammel bekendt, Christian Andersen, som han havde som sportsdirektør på Team Designa Køkken i 2008. Alex Rasmussen har sine største kompetencer som temporytter og i spurter, hvor han kan udnytte den enorme muskelkraft, som han er i besiddelse af.


"Det er et scoop at få Alex Rasmussen som bl.a. har vundet etaper i Giro d’ Italia, flere verdensmesterskaber og kørt på Team Saxo Bank, Team High Road og Garmin Cannondale. Han er kun 31 år og har en motor langt udover det sædvanlige og så kan han sprinte? Det er en rytter, der ikke har levet 100% seriøst, som man bør gøre, hvis man skal levere topresultater på øverste hylde, men jeg tror helt sikkert at vi på Team coloQuick i samarbejde med Alex selv, kan føre ham tilbage til den absolutte verdenselite i landevejscykling. Potentialet er uovertruffen, så kan vi sammen lykkes i dette projekt, er der no limit,” fortæller Christian Andersen.


”Jeg glæder mig til at Team coloQuick og Alex Rasmussen bliver forenet i 2016 og vi i samarbejde kan være med til endnu engang at sætte en streg under Team coloQuick’s udvikling af de uudnyttede resurser hos den enkelte rytter? Vi skaber rammerne, så rytterne kan fokusere på at præstere bedst muligt? Jeg ser efter et succesrigt år frem mod 2016 med meget positive øjne og tror Alex Rasmussen og Team coloQuick kan tilføje endnu et kapitel til Team coloQuick og dansk cykelsport,” fortæller holdejer Brian Pedersen.


”Jeg er rigtig glad for at blive en del af Team coloQuick. Jeg er overbevist om at holdet og Christian Andersen er i stand til at støtte mig, så jeg kan komme op på mit optimale niveau og være med til at føre holdet frem til gode resultater i 2016. Holdet har ambitioner om udvikling og det har jeg også, så sammen med deres visioner og deres måde at håndtere og sætte de menneskelige aspekter i fokus på, er jeg sikker på at valget er rigtigt? Er ikke i tvivl om at Team coloQuick går endnu en spændende sæson i møde og jeg vil gøre mit ypperste for at det bliver en god en af slagsen. Jeg har muligheden for at gøre det jeg elsker mest af alt; at køre stærkt på cykel? Glæder mig til holdets første samling den 13-15 november i Skive, hvor jeg skal stifte bekendtskab med mine nye holdkammerater” lyder det fra Alex Rasmussen.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
20. november 2018, 11:00
Den 1. og 2. december, fra kl. 10.00 - 16.00, åbner dørene til Langesgaards julemarked.
15. november 2018, 11:00
I weekenden 24. og 25. november arrangerer Ørslev Klosters frivillige årets smukke julemarked, der i år finder sted på Strandet Hovedgård.
20. november 2018, 14:00
FN har opstillet 17 verdensmål, som samlet set skal føre til en klode, hvor alle mennesker har mulighed for et godt liv.
20. november 2018, 08:00
Om kort tid sættes billetterne til salg til næste års Folkemøde på Bornholm. Og i 2019 tilføjes der 50 ekstra afgange i forhold til sidste års program fra København til Bornholm.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring