OL-SØLVVINDER TIL COLOQUICK-CULT

Foto: coloQuick-CULT
Cykling:

coloQuick-CULT har skrevet kontrakt med rutinerede Gustav Erik Larsson. Svenskeren har en fortid på hold som Team Saxo Bank, CULT Energy Pro Cycling, IAM Cycling, og er især kendt for sine evner i kampen mod uret.

Larsson har således vundet både OL- og VM-sølv i enkeltstart, ligesom han også er mangedobbelt svensk mester i disciplinen. Ud over de store resultater i nationaldragten, har Gustav Erik Larsson også vundet etaper i så store løb som Giro d'Italia og Paris-Nice, hvor han i sidstnævnte blandt andet besejrede Tour-vinderen Bradley Wiggins i kampen på tid. Det er kort sagt en rutineret og meget stærk svensker, coloQuick-CULT har fået ombord, og det glæder selvfølgelig sportsdirektør Christian Andersen:

"Det er med stor glæde, at vi kan melde ud, at Gustav Erik Larsson har skrevet kontrakt med os. Han er en stor kapacitet og en rytter af hans kaliber er altid lidt af et scoop for os. Når man vinder sølvmedaljer til både OL og VM i enkeltstart, så hører man til på den øverste hylde, og derudover bringer han selvfølgelig en enorm rutine, som jeg er sikker på resten af holdet kommer til at nyde godt af. Vi glæder os rigtig meget til at se ham i aktion på coloQuick-CULT", slutter Andersen af.

coloQuick-CULT er i øjeblikket på træningslejr i Calpe i Spanien, og Gustav Erik Larsson forventes at støde til truppen i aften.

Gustav Erik Larsson udtaler i forbindelse med kontraktunderskrivelsen:

"Jeg er virkelig glad for at det er lykkedes at få en aftale på plads med coloQuick-CULT. Det er OL år i år, så der er naturligvis en enkeltstart i Rio der lokker. Jeg vil vise både mig selv og omverdenen, at jeg fortsat har det skal til for at begå mig på højeste niveau. Jeg håber jeg kan bidrage, både på landevejen og med min store erfaring fra min professionelle karriere. Jeg glæder mig til at møde mine nye holdkammerater, og blive en del af coloQuick-CULT."

Også hos CULT er der glæde over aftalen. CEO Henrik Overgaard udtaler:

"Vi er super glade for at det er lykkedes os at få alle brikkerne på plads, så Gustav kunne komme med os på coloQuick-CULT. Vi har jo kendt Gustav nogen tid. og vi føler, han på mange måder kan være rollemodel for rytterne på coloQuick-CULT. Hvis vi samtidig kan hjælpe Gustav til en OL udtagelse, vil det jo bare være prikken over i'et."

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
20. november 2018, 11:00
Den 1. og 2. december, fra kl. 10.00 - 16.00, åbner dørene til Langesgaards julemarked.
15. november 2018, 11:00
I weekenden 24. og 25. november arrangerer Ørslev Klosters frivillige årets smukke julemarked, der i år finder sted på Strandet Hovedgård.
20. november 2018, 14:00
FN har opstillet 17 verdensmål, som samlet set skal føre til en klode, hvor alle mennesker har mulighed for et godt liv.
20. november 2018, 08:00
Om kort tid sættes billetterne til salg til næste års Folkemøde på Bornholm. Og i 2019 tilføjes der 50 ekstra afgange i forhold til sidste års program fra København til Bornholm.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring