Spil Dansk 2019 i Skive Kommune

Foto: Skive Kommune
BYEN:

Når Spil Dansk løber af stablen fra den 28. oktober til 3. november er det med et flot program og noget for enhver smag:

- I ugens løb har du både mulighed for at opleve musikalske veteraner som Elisabeth Gjerluff Nielsen – og grønne skud fra Ungdomsskolen, Skive Musikskole og Drivhuset, som kan blive morgendagens musikmestre, fortæller Anja Brejner Højgaard, leder af Skive Musikskole og koordinator af Spil Dansks kommunepakke.

Spil Dansk er årets store fest for dansk musik og hylder dansk produceret musik med en række arrangementer. Skiveegnen får både besøg af musikere udefra, men har også ”hjemmedyrkede arrangementer” i støbeskeen:

- Spil Dansk-ugen er godt nok en national begivenhed, men også en helt fantastisk mulighed for Skiveegnens beboere til at opdage lokale musikere og bands – både de professionelle, de spirende talenter og de skønne amatører, siger Anja Brejner Højgaard.

Musik på tværs
Årets flotte Spil Dansk-program er bl.a. skabt ved hjælp af bidrag fra Skive Kommune og Kulturelt Samråd Skive. Her byder en blanding af professionelle, frivillige og musikalske ildsjæle fra Skiveegnen ind – gerne på utraditionelle steder:

- I år er det et ret gennemgående tema, at du møder musikken dér, hvor den spiller sammen med kunst, kulturarv eller noget helt tredje. Eksempelvis er der mørkeleg på biblioteket, jazz på museet, koncert i historiske rammer, musikalsk foredrag og udstillingskoncert, siger Anja Brejner Højgaard og slutter:

-Jeg håber meget på, at alle nysgerrige vil lytte med og vove sig ud til nye musikoplevelser. Jeg kan kun sige, at det er det værd.

Spil Dansk Ugen: Musiklivets Festuge
Spil Dansk er Danmarks største musikbegivenhed, som hvert år finder sted i uge 44. I 2019 har Spil Dansk fået rekord-opbakning fra hele 32 kommuner, der som Spil Dansk-kommuner fejrer ekstra mærkbart – mens samtlige 98 kommuner afholder lokale Spil Dansk-aktiviteter. Dertil spiller DR dansk musik på alle radiokanaler ugen igennem.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
1. november 2019, 08:00
Traditionen tro, afholdes der mange julemarkeder på Skiveegnen. Se listen over julemarkeder her.
9. december 2019, 10:00
Forventes at ankomme til Skive Havn, sejlende under tysk flag, tirsdag morgen den 10. december kl. 07:00
9. december 2019, 11:00
Joan Sunesen er receptionist hos Thy-Mors Energi. Hun er også en aktiv arbejdsmiljørepræsentant i virksomheden.
5. december 2019, 15:00
Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF) har peget på Skive som én af landets bedste kommuner for unge. Det vækker begejstring hos Kultur- og Familieforvaltningen.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring