Ny app giver dig oplevelser i naturen omkring Naturpark Flyndersø - Sønder Lem Vig

BYEN:

Skive Kommune har netop lanceret en ny app, som skal motivere folk til at komme ud og få oplevelser i naturen omkring Naturpark Flyndersø - Sønder Lem Vig.

Appen er udviklet som en del af projekt Naturpark Flyndersø – Sønder Lem Vig med støtte fra Nordea-fonden.

Med appen ønsker Skive Kommune at øge den formidling, som kommunen i forvejen har i området via infotavler og foldere. Appen skal give brugeren nye oplevelser ude i naturparken, men skal også motivere til at komme ud og opleve naturen i det hele taget.

Oplevelser og historier ude i naturen

For at kunne opleve fortællinger, film og billeder i appen skal man ud i naturparken. Man skal være på et bestemt sted på en bestemt rute for at få den enkelte oplevelse.

Via telefonens gps kan man, i skikkelse af en ulv, bevæge sig rundt på et kort. Når man nærmer sig et punkt med en oplevelse, dukker det op på kortet, og man kan så klikke på den aktuelle oplevelse på appen. Man skal altså ud i naturparken for at få oplevelsen.

Der er ti hovedpunkter, hvoraf nogle er placeret flere steder i naturpark-området. Her kan man få oplevelser via augmented reality, som er en teknologi, der gør det muligt at kombinere det virkelige med det virtuelle i form af små filmklip, animationer og billeder.

Der er også placeret en masse små historier rundt om på ruterne i naturparken. Når man når til et sådan punkt, kan man få en lille tekst og et billede frem på sin skærm, og der fortælles gode historier og om områdets dyreliv.

Det er også muligt at tage sjove selfies - og så er det spændende at se, hvad der dukker op i baggrunden.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk