Morten Smidt-Jensen malede liv i jernbanebroen

Foto: Morten Smidt-Jensen
BYEN:

I september 2015 fik den gamle jernbanebro over Skive Å et friskt pust med glade farver på indersiden af konstruktionen. En ung kunstner fra Skive syntes, at byen og broen trængte til en opfriskning og tog sagen i egen hånd. Mange af byens borgere har efterfølgende nydt den markante visuelle forandring og det har bragte den unge kunstner utallige positive tilkendegivelser.

Kunstneren Morten Smidt-Jensen, har efterfølgende søgt Banestyrelsen, der ejer broen, om lov til at fortsætte udsmykningen på den udvendige del af konstruktionen. 

Forskønnelsen af den gamle jernbanebro er nu afsluttet og resultatet spreder forhåbentligt glæde og smil hos mange mennesker.

Morten har selv finansieret projektet og kunne have ønsket sig en mere holdbar maling, hvis det var økonomisk muligt. Holdbarheden kan han ikke fastslå, men Morten håber værket består i mange år og giver byens borgere lidt kolorit på tilværelsen.

"Angående ide, så var det egentligt blot for at give Skive lidt mere farve, idet jeg synes byen er så kedelig på den front. Den ku godt trænge til lidt permanent pynt på diverse gavle, mure, broer osv.
Lidt mere farve på tilværelsen når man bevæger sig rundt.. lidt at kigge på, istedet for al den tomme grå beton.
Folk blir bare en del gladere, når de ser farver. Lidt ligesom når solen skinner, kontra når det er kedeligt gråvejr... En følelse af godt tilpas." Udtaler Morten Smidt-Jensen




 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk