Kulinarisk vandredag på Fur

Foto: Fur Bryghus
BYEN:

Et nyt år er startet. Et nyt år, hvor vi har et helt nyt arrangement. Lørdag d. 9. april afholder vi for første gang en kulinarisk vandredag.

Ideen omkring den kulinariske vandring er egentlig kommet fra flere steder i Sydeuropa, hvor de små fødevareproducenter inviterer indenfor på deres steder. Det kan vi desværre ikke helt gøre her hos os.

I stedet har vi inviteret mange af vores gode samarbejdspartnere/leverandører til at komme, og give smagsprøver på deres produkter.

 Vi forventer at komme op på ca. 10 leverandører der møder op.

Som det fremgår af opslaget, så går deltagerne ud i forskellige tidsintervaller, startende kl. 1400 og sluttende kl. 1600. Ruten er  på ca. 5,5 km, i noget af det flotteste natur - nemlig området omkring Knudeklinten på Fur, så udover en kulinarisk oplevelse skulle det også gerne give en naturmæssigt oplevelse. Det skal dog lige bemærkes, at området er meget kuperet, så det stiller også krav til deltagernes mobilitet.

Skulle man have lyst til at købe nogle af produkterne efterfølgende, er der også mulighed for det. Vores pejsestue er i dagens anledning indrettet som en lille forretning.

Efter endt gåtur, så venter der et godt krus fadøl, og efterfølgende byder vi på helstegt pattegris i vores store festtelt på pladsen foran bryghuset.

ALT er inkluderet i prisen på kr. 275,00 pr. person. Børn under 10 år - halv pris.

Vi håber at I tager godt imod dette arrangement, og vi glæder os til at byde velkommen til en forhåbentlig god dag, i noget af det smukkeste og mest storslåede natur omkring Limfjorden.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
5. november 2018, 13:00
Fredag den 16. november kl. 16:00 tændes byens juletræ og byens nye julebelysning. I år kommer Paw Patrol også forbi og underholder.
14. november 2018, 12:20
Har du fået stjålet din mountainbike i Skive- eller Struer-området, er der nu håb for, at du kan få den tilbage.
15. november 2018, 11:00
I weekenden 24. og 25. november arrangerer Ørslev Klosters frivillige årets smukke julemarked, der i år finder sted på Strandet Hovedgård.
15. november 2018, 08:00
To prisbelønnede journalister er debutanter som skribenter i årets udgave af Skivebogen, som bringer syv lokalhistoriske fortællinger spredt over 6000 år fra Skive, Salling og Fjends.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring