Halloween i Durup

BYEN:

I løbet af uge 41 vil Durup by blive pyntet op til en kæmpe Halloween fest d. 13. oktober. Durup by prøver denne gang noget helt nyt.

Torsdag d. 13. oktober kl. 17.00 vil børn og forældre og bedsteforældre og andre borgere  i Durup og omegn gå Halloween optog gennem den pyntede by. Alle mødes i skolegården på Durup Skole og derefter går optoget med festligt udklædte børn fra skolen, børnehaven og ungdomsklubben ned gennem byen og mødes på torvet i Durup, hvor der vil være optræden af spøgelser, vampyrer, skeletter, zombier og monstre.  Dernæst går optoget ned til området ved Multibanen og ungdomsklubben, hvor der igen er uhyggelig og festlig optræden. Her vil der være udlevering af Halloween burgere og Monster vand til alle tilmeldte. Ungdomsklubben vil være vært ved uhyggelige boder og der vil være mulighed for at besøge ungdomsklubben, hvor uhyggen har bredt sig denne aften.

Det er foreningen: ” Durup forny din by” ; Aktivitetsgruppen, som sammen med Børnegården i Durup, Durup Skole og Durup Ungdomsklub og de handlende i byen som samarbejder om Halloween festen i Durup.

I løbet af ugen vil børn fra børnehaven og skolen og ungdomsklubben pynte op i byen med græskar, spøgelser, skeletter og meget mere. På skolen vil der hele ugen blive arbejdet med emnet:  ”gys og gru og Halloween”. Tirsdag d. 11. oktober er alle børn på Durup Skole inviteret til Dagli Brugsen i Durup, hvor de skal udskære 100 græskarmænd, som skal pynte i byen. Det bliver helt sikkert et festligt syn, når alle de mange græskar står tændte i byen d. 13. oktober kl. 17.00 hvor det festlige optog starter.

Tak til hovedsponsor Durup Sparekasse Fondene og øvrige sponsorer: Dagli’Brugsen, Blomster Snedkeren, Center Salling, Slagteren og Kokken, Durup Kro, Hans Larsen, Durup Idræts- og Svømmehal, Rengøringsgrossisten, Durup Genbrug, Flügger Farver, Kaptains Smede, Bageren og Durup Autoservice.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
18. november 2019, 11:00
Torsdag den 21. november fra klokken 19.00 - 20.30, afholder Skive Y´s Men´s loppemarked i Spildophallen.
18. november 2019, 09:00
Kom og vær med når byens smukke juletræ skal tændes på Rådhustorvet, den 22. november klokken 16.30.
18. november 2019, 15:00
Skive Kommune er med i den absolutte top på landsplan, når det kommer til ejendomsvenlighed.
18. november 2019, 13:00
To vilde dage er netop overstået i det gamle elværk, hvor Skive Erhvervs- og turistcenter har til huse.

Find virksomhed
Søg her
Dynamic-it
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring