Halloween i Durup

BYEN:

I løbet af uge 41 vil Durup by blive pyntet op til en kæmpe Halloween fest d. 13. oktober. Durup by prøver denne gang noget helt nyt.

Torsdag d. 13. oktober kl. 17.00 vil børn og forældre og bedsteforældre og andre borgere  i Durup og omegn gå Halloween optog gennem den pyntede by. Alle mødes i skolegården på Durup Skole og derefter går optoget med festligt udklædte børn fra skolen, børnehaven og ungdomsklubben ned gennem byen og mødes på torvet i Durup, hvor der vil være optræden af spøgelser, vampyrer, skeletter, zombier og monstre.  Dernæst går optoget ned til området ved Multibanen og ungdomsklubben, hvor der igen er uhyggelig og festlig optræden. Her vil der være udlevering af Halloween burgere og Monster vand til alle tilmeldte. Ungdomsklubben vil være vært ved uhyggelige boder og der vil være mulighed for at besøge ungdomsklubben, hvor uhyggen har bredt sig denne aften.

Det er foreningen: ” Durup forny din by” ; Aktivitetsgruppen, som sammen med Børnegården i Durup, Durup Skole og Durup Ungdomsklub og de handlende i byen som samarbejder om Halloween festen i Durup.

I løbet af ugen vil børn fra børnehaven og skolen og ungdomsklubben pynte op i byen med græskar, spøgelser, skeletter og meget mere. På skolen vil der hele ugen blive arbejdet med emnet:  ”gys og gru og Halloween”. Tirsdag d. 11. oktober er alle børn på Durup Skole inviteret til Dagli Brugsen i Durup, hvor de skal udskære 100 græskarmænd, som skal pynte i byen. Det bliver helt sikkert et festligt syn, når alle de mange græskar står tændte i byen d. 13. oktober kl. 17.00 hvor det festlige optog starter.

Tak til hovedsponsor Durup Sparekasse Fondene og øvrige sponsorer: Dagli’Brugsen, Blomster Snedkeren, Center Salling, Slagteren og Kokken, Durup Kro, Hans Larsen, Durup Idræts- og Svømmehal, Rengøringsgrossisten, Durup Genbrug, Flügger Farver, Kaptains Smede, Bageren og Durup Autoservice.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
5. juli 2019, 09:00
Sundsøre Festival 2019 afholdes den sidste weekend i juli fra den 26.-27. juli. Det bliver et par dage fyldt med musik.
8. juli 2019, 13:00
En tredjepræmie i Eurojackpot og Millionærgarantien gav tre nye millionærer i weekenden.
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring