Halloween i Durup

BYEN:

I løbet af uge 41 vil Durup by blive pyntet op til en kæmpe Halloween fest d. 13. oktober. Durup by prøver denne gang noget helt nyt.

Torsdag d. 13. oktober kl. 17.00 vil børn og forældre og bedsteforældre og andre borgere  i Durup og omegn gå Halloween optog gennem den pyntede by. Alle mødes i skolegården på Durup Skole og derefter går optoget med festligt udklædte børn fra skolen, børnehaven og ungdomsklubben ned gennem byen og mødes på torvet i Durup, hvor der vil være optræden af spøgelser, vampyrer, skeletter, zombier og monstre.  Dernæst går optoget ned til området ved Multibanen og ungdomsklubben, hvor der igen er uhyggelig og festlig optræden. Her vil der være udlevering af Halloween burgere og Monster vand til alle tilmeldte. Ungdomsklubben vil være vært ved uhyggelige boder og der vil være mulighed for at besøge ungdomsklubben, hvor uhyggen har bredt sig denne aften.

Det er foreningen: ” Durup forny din by” ; Aktivitetsgruppen, som sammen med Børnegården i Durup, Durup Skole og Durup Ungdomsklub og de handlende i byen som samarbejder om Halloween festen i Durup.

I løbet af ugen vil børn fra børnehaven og skolen og ungdomsklubben pynte op i byen med græskar, spøgelser, skeletter og meget mere. På skolen vil der hele ugen blive arbejdet med emnet:  ”gys og gru og Halloween”. Tirsdag d. 11. oktober er alle børn på Durup Skole inviteret til Dagli Brugsen i Durup, hvor de skal udskære 100 græskarmænd, som skal pynte i byen. Det bliver helt sikkert et festligt syn, når alle de mange græskar står tændte i byen d. 13. oktober kl. 17.00 hvor det festlige optog starter.

Tak til hovedsponsor Durup Sparekasse Fondene og øvrige sponsorer: Dagli’Brugsen, Blomster Snedkeren, Center Salling, Slagteren og Kokken, Durup Kro, Hans Larsen, Durup Idræts- og Svømmehal, Rengøringsgrossisten, Durup Genbrug, Flügger Farver, Kaptains Smede, Bageren og Durup Autoservice.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
26. marts 2019, 12:00
Invitation til åbent hus arrangement torsdag d. 4. april 2019 fra kl. 17.00.
26. marts 2019, 10:00
Forventes at ankomme til Skive Havn onsdag middag den 27. marts, sejlende under cypriotisk flag.
26. marts 2019, 16:00
Hill’s Pet Nutrition tilbagekalder dåsemad til hunde, efter de har fundet forhøjede mængder af D-vitamin i vådfoder fra virksomheden.
22. marts 2019, 12:00
Entreprenørfirmaet Ole Ibsen A/S i Balling overtager fra 1. april 2019 Oddense Tømrerfirma A/S.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring