Halloween i Durup

BYEN:

I løbet af uge 41 vil Durup by blive pyntet op til en kæmpe Halloween fest d. 13. oktober. Durup by prøver denne gang noget helt nyt.

Torsdag d. 13. oktober kl. 17.00 vil børn og forældre og bedsteforældre og andre borgere  i Durup og omegn gå Halloween optog gennem den pyntede by. Alle mødes i skolegården på Durup Skole og derefter går optoget med festligt udklædte børn fra skolen, børnehaven og ungdomsklubben ned gennem byen og mødes på torvet i Durup, hvor der vil være optræden af spøgelser, vampyrer, skeletter, zombier og monstre.  Dernæst går optoget ned til området ved Multibanen og ungdomsklubben, hvor der igen er uhyggelig og festlig optræden. Her vil der være udlevering af Halloween burgere og Monster vand til alle tilmeldte. Ungdomsklubben vil være vært ved uhyggelige boder og der vil være mulighed for at besøge ungdomsklubben, hvor uhyggen har bredt sig denne aften.

Det er foreningen: ” Durup forny din by” ; Aktivitetsgruppen, som sammen med Børnegården i Durup, Durup Skole og Durup Ungdomsklub og de handlende i byen som samarbejder om Halloween festen i Durup.

I løbet af ugen vil børn fra børnehaven og skolen og ungdomsklubben pynte op i byen med græskar, spøgelser, skeletter og meget mere. På skolen vil der hele ugen blive arbejdet med emnet:  ”gys og gru og Halloween”. Tirsdag d. 11. oktober er alle børn på Durup Skole inviteret til Dagli Brugsen i Durup, hvor de skal udskære 100 græskarmænd, som skal pynte i byen. Det bliver helt sikkert et festligt syn, når alle de mange græskar står tændte i byen d. 13. oktober kl. 17.00 hvor det festlige optog starter.

Tak til hovedsponsor Durup Sparekasse Fondene og øvrige sponsorer: Dagli’Brugsen, Blomster Snedkeren, Center Salling, Slagteren og Kokken, Durup Kro, Hans Larsen, Durup Idræts- og Svømmehal, Rengøringsgrossisten, Durup Genbrug, Flügger Farver, Kaptains Smede, Bageren og Durup Autoservice.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
15. januar 2019, 11:00
Almindelige lønmodtagere fra Skive kan få langt flere penge til pensionisttilværelsen, hvis de har fokus på, hvad de betaler for at spare op.
15. januar 2019, 09:00
Reitan Distribution A/S tilbagekalder makrelsalat med gæring/ luftdannelse og med risiko for indhold af histamin.
14. januar 2019, 10:00
Nyt fortov, kantsten og asfalt på Erantisvej. Fortovsarbejdet påbegyndes i uge 3 og forventes afsluttet i uge 11.
10. januar 2019, 15:00
Skive Awards skød i går gang i både billetsalget og nomineringsprocessen.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring