Skive Atlet Club 90 år

Boksning:

Lørdag d. 19. december afholdte SAC boksestævne i forbindelse med klubbens 90 års jubilæum.

Stævnet fandt sted i Søby-Højslev Arena og der var 8 kampe på programmet. SAC stillede selv med de to boksere Mathias Gravgaard Nielsen og Adam Khamzaev. Som sekundanter havde de trænere Allan Nielsen og Allan Gjennerskov Gade.

Mathias mødte Lasse Virkus fra Randers AC i en hård og tempofyldt kamp på 3 X 1½ minut. Mathias startede kampen flot og styrede sin modstander med lange lige stød og god afstandsboksning, men blev ramt hårdt på næsen af Randers AC bokseren. Stævnelægen tilså næsen og lod kampen fortsætte, men desværre for Mathias var fordelen nu til Lasse Virkus, som med fornyet kampånd overtog styringen og vandt kampen med dommerstemmerne 3 – 0. Mathias tog nederlaget flot og kan nu se tilbage på kampen som en lærerig oplevelse han kan tage med tilbage i træningslokalet før sin næste kamp til BK Nordsallings julestævne den 25. december.

Adam Khamzaev mødte Magnus Kristensen fra Grenå i en meget fysisk kamp, hvor begge boksere fik advarsler for urene stød og for at holde. Adam udviste overlegen slagkraft og hurtighed gennem alle de 3 X 3 minutters omgange og løb afsted med en sejr på dommerstemmerne 3 – 0.

Alt i alt et godt jubilæumsstævne for Skive Atlet Club på trods af mange afbud få dage før stævnet. Dette ville ikke kunne lade sig gøre uden matchmaker Svend Lund Jensen, samt hovedsponsor Sparrekassen Balling og følgende kampsponsorer:

Social- og Sundhedsskolen i Skive
Sign4you, Skive
Pers Dækservice, Skive
Radio Skive
Skive Folkeblad
Australia Bar, Skive
Min Købmand, Nørre Søby
Strøgets Vinhandel, Skive

I forbindelse med jubilæumsstævnet blev det annonceret, at klubben fra 1. januar 2016, skifter navn til Skive Amatørbokse Club.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
21. november 2019, 15:30
De danske børnefamilier har fået øjnene op for feriecentret på Mors, der har igangsat de største investeringer i ti år. Med den kommene investering på 13 mio. kroner, er der investeret godt 20 mio. kroner de sidste par år.
1. november 2019, 08:00
Traditionen tro, afholdes der mange julemarkeder på Skiveegnen. Se listen over julemarkeder her.
21. november 2019, 09:00
SønderCentret Skive elsker julen og julen er jo hjerternes fest, hvor vi skal glæde hinanden og gøre noget godt for hinanden.
21. november 2019, 11:00
Brårup Skole i Skive er den skole i landet, der har den bedste undervisningseffekt, det vil sige evne til at løfte deres elevers faglige niveau.

Find virksomhed
Søg her
Dynamic-it
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring