JM Begyndermesterskaberne med et godt resultat

Billede fra Jm Begyndermesterskaber i Odense
Foto: BKL Motion
Billede fra Jm Begyndermesterskaber i Odense
Boksning:

JM Begyndermesterskaberne blev i denne weekend med et rigtigt sportsligt godt resultat. Tre boksere i kampe og 2 guldmedaljer og en af sølv blev resultatet af kampene.

Første finalist var Thorbjørn Boudigaard der skulle bokse mod Mathias Nissen fra Felsted Bokseklub. Mathias var den bokser som Thorbjørn mødte i hans debutkamp og tabte til. Vægtmæssigt måtte Thorbjørn give alt for mange kilo hen, men det var ikke afskrækkende for ham. Første omgang blev en af de hårde af slagsen, og hvor Thorbjørn ikke rigtigt kom i gang med sin tekniske boksning, mod den stærke sønderjyde. Anden omgang blev lige så hård, men hvor Thorbjørn dog bedre kom ud af slagduellerne. I slutningen af omgangen går kamplederen imellem og stopper helt uforståeligt kampen, da han mente at Thorbjørn blev ramt hårdt, hvilket han ikke blev. To stød nærved og næsten skulle afgøre kampen, hvilket Thorbjørn og vi andre var meget kede af.

Piotr Kitowski var næste bokser i finalerne med BKL deltagelse. Piotr mødte den 16 år ældre Steffen Lino fra BK Ringen Odense. I første omgang overlod Piotr for megen initiativ til fynboen, som derved kunne lave et lille pointforspring. I 2. og 3. omgang så vi en helt anden Piotr. Angrebslysten i mange perioder, og med mange flotte træffere på hans modstander, der dog med sin alder og fra starten psykiske overtag, fulgte godt med. Piotr gjorde en god figur i denne kamp, og vandt med dommerstemmerne 2-1.Fuldt fortjent fik han guldmedaljen om halsen og lykønskninger fra medrejesende venner og familie, samt den slagne modstander.

Sidste BKL?er i ringen var Magnus Birk Overgaard der skulle bokse finale mod Ismail Kagermanov fra Combat Boxing, Randers. En bokser om hvem vi vidste var en rigtig fighter med en formidabel kondition. Konditionen blev dog ikke sat helt på prøve, da kampen blev stoppet i 2. omgang og Randersbokseren diskvalificeret for alt for dybe slag. Allerede i første omgangs slutning, efter 2 hårde minutter, blev Magnus sendt til tælling efter et slag i skridtet. Kampgejsten var ikke nem at finde frem igen til start af 2. omgang, men Magnus bed tænderne sammen og tog kampen op. Kort efter var den dog gal igen, for dybt slag og da det skete endnu en gang, ja så var kamplederen ikke i tvivl. Afgørelse på diskvalifikation og guldmedalje til Magnus.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
21. november 2019, 15:30
De danske børnefamilier har fået øjnene op for feriecentret på Mors, der har igangsat de største investeringer i ti år. Med den kommene investering på 13 mio. kroner, er der investeret godt 20 mio. kroner de sidste par år.
1. november 2019, 08:00
Traditionen tro, afholdes der mange julemarkeder på Skiveegnen. Se listen over julemarkeder her.
21. november 2019, 09:00
SønderCentret Skive elsker julen og julen er jo hjerternes fest, hvor vi skal glæde hinanden og gøre noget godt for hinanden.
21. november 2019, 11:00
Brårup Skole i Skive er den skole i landet, der har den bedste undervisningseffekt, det vil sige evne til at løfte deres elevers faglige niveau.

Find virksomhed
Søg her
Dynamic-it
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring