Bokseklubben Limfjord hjemme fra DM

Foto: Bokseklubben Limfjord
Boksning:

En lang weekend er slut efter Bokse DM i Gilleleje. Et DM med mange gode kampe og desværre også nogle, der ikke burde kunne finde sted ved et DM for de bedste boksere.

Bokserne fra BKL var de yngste og mest uerfarne i deres respektive grupper, og deres DM debut blev ikke helt, som vi havde håbet på, udtaler Christian Ullits Christensen. Chris er skuffet og fortsætter: Vores første mand i kamp var Magnus Birk Overgaard, der boksede semifinale mod Mathias Sørensen fra Hadsund, en bokser som Magnus på en god dag skulle kunne slå.

Men Magnus havde slet ikke sit fighterinstinkt ned sig i kampen og måtte se sejren gå til Hadsund.

Næste bokser var Mads Bejder Christensen, der mødte Hahi Halim fa CIK. En kamp hvor der ikke skete ret meget, og Mads kom slet ikke i gang med den boksning vi ved at han formår, og som vi senest så ved Hancock Box Cup. Et nederlag med mindste margin.

Thorbjørn Boudigaard kom fra DM med en sølvmedalje efter en finalekamp mod Mathias Nissen Hansen fra Felsted. Thorbjørns to tidligere nederlag til Mathias sad ham for meget i hovedet, og han kom aldrig ind i kampen med den flotte boksning, som vi ved at han evner. Et ærgerligt pointnederlag, der nemt kunne have været vendt den anden vej, og en sølvmedalje.

Sidste BKL bokser, Ditlev Rossing, gik den lange weekend uden at komme i kamp. Den modstander, der var tilbage af de tidligere tilmeldte, Alexander Djukic fra Hvidovre meldte fra lige op til DM. Sørgeligt at der mellem 12 godkendte sværvægtere, hvoraf en er skadet, i Danmark ikke er bare en, der vil stille op til kamp.

Ditlev måtte så nøjes med titlen, en guldmedalje og mesterskabsbægret efter præmieoverrækkelsen. Overrækkelsen blev foretaget af DaBU’s formand Benny Jørgensen.

Nu må vi så bare kigge freamad og se om der kommer modstander til Ditlev ved Vestjysk Box Cup i Holstebro, der bliver bokset den anden weekend i december.

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
20. november 2019, 11:50
Tirsdag aften løb Auto Awards 2019 af stablen, hvor der blev overrakt 24 priser i branchen, ind i mellem et væld af underholdningsindslag leveret af Wallmans og Martin Brygmann som konferencier.
19. november 2019, 11:00
Det er nu tid til at bestille handicapkørsel, hvis du skal rejse i forbindelse med julen og nytåret.
1. november 2019, 08:00
Traditionen tro, afholdes der mange julemarkeder på Skiveegnen. Se listen over julemarkeder her.
19. november 2019, 09:00
En ny undersøgelse fra Arbejdstilsynet viser, at ca. en fjerdedel af landets 165.500 virksomheder med færre end 10 ansatte ikke har foretaget en arbejdspladsvurdering (APV).

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring