Bokseklubben Limfjord hjemme fra DM

Foto: Bokseklubben Limfjord
Boksning:

En lang weekend er slut efter Bokse DM i Gilleleje. Et DM med mange gode kampe og desværre også nogle, der ikke burde kunne finde sted ved et DM for de bedste boksere.

Bokserne fra BKL var de yngste og mest uerfarne i deres respektive grupper, og deres DM debut blev ikke helt, som vi havde håbet på, udtaler Christian Ullits Christensen. Chris er skuffet og fortsætter: Vores første mand i kamp var Magnus Birk Overgaard, der boksede semifinale mod Mathias Sørensen fra Hadsund, en bokser som Magnus på en god dag skulle kunne slå.

Men Magnus havde slet ikke sit fighterinstinkt ned sig i kampen og måtte se sejren gå til Hadsund.

Næste bokser var Mads Bejder Christensen, der mødte Hahi Halim fa CIK. En kamp hvor der ikke skete ret meget, og Mads kom slet ikke i gang med den boksning vi ved at han formår, og som vi senest så ved Hancock Box Cup. Et nederlag med mindste margin.

Thorbjørn Boudigaard kom fra DM med en sølvmedalje efter en finalekamp mod Mathias Nissen Hansen fra Felsted. Thorbjørns to tidligere nederlag til Mathias sad ham for meget i hovedet, og han kom aldrig ind i kampen med den flotte boksning, som vi ved at han evner. Et ærgerligt pointnederlag, der nemt kunne have været vendt den anden vej, og en sølvmedalje.

Sidste BKL bokser, Ditlev Rossing, gik den lange weekend uden at komme i kamp. Den modstander, der var tilbage af de tidligere tilmeldte, Alexander Djukic fra Hvidovre meldte fra lige op til DM. Sørgeligt at der mellem 12 godkendte sværvægtere, hvoraf en er skadet, i Danmark ikke er bare en, der vil stille op til kamp.

Ditlev måtte så nøjes med titlen, en guldmedalje og mesterskabsbægret efter præmieoverrækkelsen. Overrækkelsen blev foretaget af DaBU’s formand Benny Jørgensen.

Nu må vi så bare kigge freamad og se om der kommer modstander til Ditlev ved Vestjysk Box Cup i Holstebro, der bliver bokset den anden weekend i december.

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
18. september 2019, 13:00
Veje spærret på grund af kloakarbejde.
19. september 2019, 10:00
Skive Kommune og Dansk Byggeri vil arbejde sammen om at gøre servicen og forholdene for de lokale virksomheder endnu bedre.
4. september 2019, 16:00
Julen er traditionernes fest, og som altid lanceres Aalborg Jule Akvavit med et nyt motiv, der forener dansk håndværk på tværs af kategorier.
9. september 2019, 15:30
Skive Havns jubilæum fejres i forbindelse med Træskibssejladsen.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring