MIGB - Classic Motor Show 2016

Foto: MIGB - Classic Motor Show
Biler:

I dag, fredag, starter Made In Great Britain - Classic Motor Show, og arrangementet strækker sig over hele weekenden. En weekend fyldt med flotte britiske biler, lastbiler, motorcykler og varevogne.

MIGB er Danmarks nyeste træf for klassiske britiske køretøjer og tager som navnet udgangspunkt i alle køretøjer fra Storbritannien, og Freddy Laursen udtaler til Skive-Her; "Det bliver festligt!".

"Der bliver rig mulighed for at kigge på biler, busser, lastbiler, motorcykler, traktorer og varevogne fra landet som gav os store mærker som: Austin, Bedford, Bristol, Caterham, engelsk Ford, Jaguar, Jensen, Land Rover, Leyland, Lotus, MG, Morgan, Morris, Reliant, Rolls Royce, Rover, Sunbeam, Triumph, Vauxhall og mange andre stolte engelske køretøjer", forsætter Freddy Laursen.

Fra Danmark, England, Holland, Norge og Sverige deltager mere end 150 biler, lastbiler, motorcykler og varevogne når der udstilles ved og omkring Spøttrup Middelalderborg på lørdag mellem 11 - 16.

Træfområde
Som træfområde for Made In Great Britain - Classic Motor Show har de, for 2016 udgaven valgt, at flytte lokalitet, således at hele træffet flyttes til Limfjords Camping & Vandland.

Limfjords Camping & Vandland ligger i Vestsalling, i Skive Kommune, blot et stenkast fra Limfjorden. På campingpladsen får de deltagende deres eget område til parkering af køretøjerne, der bliver opstillet festtelt med scene og der vil blive skabt en hyggelig stemning for alle vore deltagere.

Ud over at kigge på en masse funklende køretøjer, er der også mulighed for at gå på jagt i mellem en række handlende på området, som danner rammerne om et lille marked på træfpladsen.

Udstilling på Spøttrup Middelalderborg på lørdag
Lørdag flyttes udstillingen af de britiske køretøjer til Spøttrup Middelalderborg, som vil være med til at skabe nogle helt unikke rammer om træffet.

Ud over køretøjerne kan du opleve et lille sækkeorkester, købe dig til en MIGB Classic fadøl, få engelsk stew til frokost i Kultur Caféen i Spøttrup Kulturhal og sætte dig ned og slappe af og nyde high noon tea og kage på Café Borgen med udsigt til Danmarks bedst bevarede middelalderborg.

Det er muligt at deltage hele weekenden, men man kan også nøjes med at komme på besøg lørdag på Spøttrup Middelalderborg.

Historien bag træffet
Optakten til Made In Great Britian - Classic Motor Show startede for knap 1½ år siden, hvor to kammerater satte sig for at lave Danmarks største motortræf for britiske køretøjer.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
17. januar 2019, 15:00
Det er nu muligt at få kostvejledning hos klinisk diætist Siw Dalgaard, som har åbnet klinikken proaktiv diætist i Slotsgade i samarbejde med Fit&Sund og Fysioterapeuterne.
17. januar 2019, 10:00
SET /Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter har pr. 1. marts 2019 ansat Lars Fjalland som direktør.
18. januar 2019, 08:00
Mads Madsen VVS Engros A/S i Roslev nordvest for Skive har lanceret en webbutik, som giver kunderne en tidsmæssig besparelse på omkring 80% af en gennemsnitlig bestilling.
16. januar 2019, 12:30
Beregninger fra Arbejdstilsynet viser, at arbejdsulykker årligt koster danske virksomheder minimum 5,1 milliarder kroner.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring