Hovedstøtten til bilen vi alle har ventet på

Foto: Automotive Mind
Biler:

Nu er der gode nyheder til alle, der snart skal afsted på en bilferie, eller bare kører længere ture sammen med familien. Vi kender alle til problemet. Børnene og forsædepassageren falder i søvn i bilen efter en dejlig dag hos bedsteforældrene hvor trætheden melder sin ankomst. Her opstår det irriterende problem; vi sidder rigtig elendigt, når vi skal sove og har ingen steder at støtte hovedet.

Dette problem havde indehaveren af Automotive Mind i Danmark, Rune Bargholz Molt Wengel også med sine egne børn. I den forbindelse kom han i kontakt med to familiefædre i USA, der havde udviklet en løsning på problemet - The Travel Headrest by Cardiff Products.

“Hovedstøtten er en helt genial løsning på et stort problem. Den er simpel at montere og er udarbejdet i en høj amerikansk kvalitet. Nu sidder mine børn perfekt på de længere ture, og mine voksne venner spørger tit, om de må sidde på bagsædet og tage en lur, når vi er på farten.” udtaler Rune Bargholz Molt Wengel.

Hovedstøtten består af et beslag med to sidestøtter med bløde stofpuder - en venstre og en højre - der kan klappes op og ned efter behov. Selve betrækket på puden kan lynes af og vaskes i maskinen, ligesom at højde og placering kan indstilles så det passer helt optimalt. Voksne kan også uden problemer bruge hovedstøtten, og den er udviklet specielt til børn, der er skiftet fra barnesæde til selepude.

The Travel Headrest har været i butikkerne i USA et års tid, og er nu for første gang kommet til Europa hos Automotive Mind. Den har en vejl. pris på kr. 449.- kroner og kan købes i danske bilforretninger FDM, samt udvalgte butikker og webshops med børneudstyr.

Den geniale hovedstøtte er en oplagt julegave til de fleste bilejere, og skal familien afsted på skiferie i bilen er hovedstøtten en rejseledsager man ikke vil undvære når man først har prøvet den

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
16. september 2019, 10:15
En andenpræmie i Eurojackpot og fire vindere i Lotto gav fem nye millionærer i weekenden.
2. september 2019, 11:00
Lundø danner hvert år rammen om Danmarks smukkeste beliggende motorshow, hvor Lundø Strand Camping og Krumtapperne inviterer alle motorentusiaster til at deltage med deres spændende køretøjer.
16. september 2019, 11:00
Politiet sætter i denne uge ind med kontrol af uopmærksomme trafikanter på vejene.
10. september 2019, 10:00
Søndag den 15. september 2019 er der Åbent Landbrug, hvor cirka 100.000 danskere hvert år får masser af frisk luft.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring