Sebastian Stensvig dansk mester i crossløb

Atletik:

Ved lørdagens danske mesterskaber i kort cross i Aalborg leverede Sebastian Stensvig igen et overbevisende løb, og vandt suverænt det danske juniormesterskab i cross i tiden 12.45 min for de 4 km - en sejrsmargin på 11 sekunder til Alexander Siedler Nielsen, Hvidovre AM.

I gruppen "Drenge 14-15 år" sikrede Oliver Kirial sig en flot bronzemedalje i tiden 14.27 min for de 4 km.

Katrine Risvig ville ikke stå tilbage for drengene, så i gruppen "Pige 14-15 år" kæmpede hun hun sig ind, som sølvmedaljevinder i 16.22 min for de 4 km. Vinder blev Marie Falkebo Jensen, Sparta i 15.46 min.

Jeppe Risvig sluttede lige uden for podiet i 16-17 års gruppen i tiden 13.55 min. Vinder blev Markus Kirk Kjeldsen, SAK 77 i 13.17 min.

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk