Fra storkontor til enmandskontor

Foto: Skive Kommune
NYHEDER:

Normalt sidder Rikke Boudigaard på et 6-mandskontor i Jobcenter Skives Virksomhedsservice. Fra den ene dag til den anden blev 6-mandkontoret skiftet ud med et 1-mandkontoret på hjemmeadressen. Men det er ikke kun de fysiske rammer, der har forandret sig. Dagens opgaver har ændret fokus:

- Vi taler jo med mange virksomheder hver dag. Det gør vi stadig. Men nu er det helt andre emner, som der er behov for at snakke om. I øjeblikket er der mange virksomheder, der eksempelvis ringer for at spørge ind til mulighederne for nedsat arbejdstid til medarbejderne, fortæller Rikke Boudigaard Sørensen.

Generelt er der mange henvendelser fra virksomheder, der lige skal afklare deres muligheder i den nye situation, vi alle står i. Der har derfor været travlt på hjemmekontoret, hvor der næsten dagligt kommer nye informationer ind, som skal granskes for at give virksomhederne den bedste sparring. Og al sparring foregår elektronisk:

- Jeg kan koble mig på alle systemer hjemmefra, så i princippet kan jeg arbejde hjemme, som jeg plejer på kontoret. Vi har selvfølge måtte aflyse alle møder og virksomhedsbesøg. Og der er fuld forståelse hele vejen rundt. Heldigvis er der også stadig gang i hjulene i mange af egnens virksomheder, og vi får stadig rekrutteringsopgaver ind, fortæller Rikke Boudigaard Sørensen.

Så umiddelbart kører hverdagen videre, næsten som den plejer på hjemmekontoret. Der er dog et stort afsavn ved ”det normale”:

- Det er ret ensomt at sidde herhjemme. Der er ikke ret meget social kontakt, og den, der er, er virtuel. Jeg mangler den daglige sparring og erfaringsudveksling med kollegaerne og ikke mindst deres gode humør. Vi har dog dagligt kontakt via mail og virtuelle mødefora. Det hjælper rigtig meget på det. Så selvom arbejdsro kan være godt, så glæder jeg mig rigtig meget til at se mine kollegaer og samarbejdspartnere igen, slutter Rikke Boudigaard Sørensen.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk