Kunstpartiet inviterer til valg-event

Foto: Kunstpartiet
Valg i Skive:

Oplev et unikt valg-event med “Kunstpartiet”, når kunsten fortolker politikkens verden med dens forførelse og overbevisning af visioner og mærkesager.

Kunstpartiet introducerer deres kommende projekt POLITI-K SKOLEN, som vil finde sted i Skive den 24.-25. november, samt ønsker alle de opstillede kandidater til kommunalvalget held og lykke med bobler, gaver og performances.

Valg-eventet giver et humoristisk og frisk indspark til kommunalvalget, og vil være for alle nysgerrige borgere, såvel som kandidater og pressen.

Kunstpartiet vil desuden fra den 20.-25. november være til stede i Skive og tilføre kommunalvalgets slutspurt kolorit og humor og forberede Skive til POLITI-K SKOLEN.

Workshop - for dem der tabte.
POLITI-K SKOLEN er udviklet på baggrund af Kunstpartiets tidligere projekt Mayor in Residence.

Gennem 18 måneder (535 dage) stillede Giuseppe Bonifatis alter ego “Jeppe” op som Kunstpartiets Borgmesterkandidat i Holstebro. På trods af at Jeppes dansk var meget improviseret, var hans valgkampagne planlagt i detaljen. Jeppe vandt Holstebros befolknings støtte, men “tabte” alligevel valget under Holstebro Festuge.

Kunstpartiet har derfor besluttet, at de i løbet af en intensiv 2-dages workshop for de politiske kandidater vil afsløre de hemmeligheder og strategier, der gjorde det muligt for den “Længste valgkampskandidat kendt i historien og hans førstedame” at dukke uskadt op med fornyet energi efter den længste valgkamp, hvor mange ville have givet op efter den første måned.

Kunstpartiet får ny frontfigur
Udover at introducere POLITI-K SKOLEN vil Kunstpartiet offentliggøre deres nye frontfigur. Rampelyset vil blive givet til den spanske kunstner Alberto Martinez Guinaldo, Kunstpartiets Forsvarsrådgiver og spydspids, som vil fortsætte med at "forsvare" og sprede Kunstpartiets idealer og filosofi i hele Jylland...

D. 15/11 VALG-EVENT Kl. 17.00-17.45 (Det Gamle Rådhus)

 D. 24/11 Parade kl. 15.00- 17.00 (Skive gågaden/Det Gamle Rådhus) 
I samarbejde med Skive Ungdomsskolen. start v. Skive Ungdomsskole, gennem gådegaden til Det Gamle Rådhus, samt happenings ved Det gamle Rådhus.

D. 25/11 Politi-k Skolen 09.30-17.00 (Det Gamle Rådhus)
Workshop med de ikke valgte politikere

D. 25/11 Ciao, Ciao Bambini 20.00 - Skive Musikskole 
Koncert/forestilling v. Giuseppe L. Bonifati og M.stro Claudio Passilongo.
Gratis adgang - begrænset antal billetter.

Se hele programmet her

I samarbejde med Skive Kommune, Skive Ungdomsskole, Holstebro Kommune & Kulturaftalen for Midt- og Vestjylland. 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
9. februar 2018, 14:00
Primo Tours og DAT holder fast i det jyske samarbejde, der sikrer de rejsende det høje serviceniveau, som de efterspørger. Det er blandt andet de fælles værdier, som ligger til grund for en ny længere aftale.
6. februar 2018, 10:00
Fastelavn nærmer sig, og børnene på Skiveegnen er i gang med forberedelserne til at fejre fastelavn - som oprindeligt var en voksenfest som varede i flere dage.
30. januar 2018, 08:00
I Skive Kommune lever vi i mindre samfund, hvor vi er dybt afhængige af hinanden, og hvor det vi gør, eller ikke gør, har betydning for andre.
31. januar 2018, 08:00
Livet kommer ikke med en manual.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring