KULTURCAFE – politisk debataften med byrådskandidaterne

Foto: Skive Kommune
Valg i Skive:

Kulturelt Samråd Skive inviterer alle til at deltage i Kulturcafeen, onsdag den 11. oktober kl. 19.00 i Skive Theater, som er arrangeret i anledning af det kommende valg.

De politiske partier er inviteret, og der vil være et panel bestående af kandidater opstillet til byrådet. Paneldeltagerne har på forhånd fået tilsendt fem spørgsmål, som de er blevet bedt om at svare på. Herudover vil der være mulighed for spørgsmål fra salen.

Til at facilitere mødet har arrangørerne engageret Sven Ole Schmidt, som er procesvært, coach – og orkesterleder, sanger og skuespiller. Sven Ole Schmidt vil lede forsamlingen igennem aftenen, og hans samarbejdspartner, Anni Bjørn, som er skuespiller og kunstterapeut, vil stå for små, underholdende overraskelser undervejs.

De politiske kandidater, der har sagt ja til at deltage, er følgende: Jan D. Andersen fra Socialdemokratiet, Bent Dyrberg fra Radikale, Jeppe Tandrup Nielsen fra Alternativet, Preben Andersen fra Dansk Folkeparti, Anders Bøge fra SF, Jannie Christensen fra Liberal Alliance, Per Jeppesen fra Skive-Listen og Peter Neumann fra Det Konservative Folkeparti. Der er plads til flere partier i panelet, så hvis de partier, der endnu ikke er repræsenteret, har lyst til at deltage, kan de henvende sig til Kulturelt Samråds formand Charlotte Danefeld.

Charlotte Danefeld siger: ”Det er vigtigt, at vi får sat fokus på, hvad vi kan og hvad vi vil, og at vi har visioner og mod til at satse og prioritere. Vi skal sætte fokus på den betydning, kulturlivet kan have for den generelle bosætning og især tilflytning til kommunen. Kulturen kan være andet end en skåltale – det kan være en løftestang for samfundsudviklingen. Vi ser frem til at høre de fremmødte paneldeltageres synspunkter på kulturen på egnen.

Vi håber, at der kommer rigtig mange til Kulturcafeen, så vi kan få en god debat om, hvordan vi kan udvikle kulturlivet i vores kommune."

Det er gratis at deltage i Kulturcafeen, som finder sted onsdag den 11. oktober kl. 19.00 i Skive Theater. Undervejs serveres kaffe med sødt. Alle er velkomne.
 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
22. juli 2019, 09:00
Lørdag den 17. august 2019 fylder Thise Friskole 40 år, og det skal fejres med en dag fyldt med aktiviteter.
5. juli 2019, 09:00
Sundsøre Festival 2019 afholdes den sidste weekend i juli fra den 26.-27. juli. Det bliver et par dage fyldt med musik.
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.
24. juni 2019, 15:00
Musikmejeriet præsenterer en festival for alle - Den Rådne Banan Festival 2019.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring