Pilot på Privat og Trafikflyver

Foto: Aalborg Lufthavn
Uddannelse:

Learntofly ApS i Aalborg holder informationsmøde om Privat og Trafikflyver uddannelsen i vore lokaler i Aalborg Lufthavn. Learntofly er godkendt af EASA / Trafikstyrelsen og har eksisteret i 15 år til december 2015.

Vi starter med rundvisning i vore lokaler og fly – herefter vil du få en grundig information om hele den modulare uddannelse som består af flere dele som tages i den rækkefølge skolen anbefaler. Ønsker du kun, at tage en del af uddannelsen F. eks ATPL teori kan vi også tilbyde dette. Der vil være tidligere og nuværende elever tilstede som du frit kan spørge om deres erfaring med skolen du vil også møde et par af vore instruktører. Vi serverer kaffe / The / sodavand.

Ønsker du en prøvelektion kan dette bestilles på mødet – pris for prøvelektion er kr.1500,- beløbet vil du få refunderet hvis du vælger, at tage uddannelsen ved Learntofly.

Som elev ved Learntofly vil du have mulighed for at have et job under uddannelsen – hvilket gør, at din gæld ikke er så stor efter din uddannelse.

Elever ved Learntofly skal heller ikke stille med kæmpe beløb forud – vi fakturerer udelukkende bagud.

Din flyvning vil foregå på vore spændende Diamond fly – vi råder over 3 Diamond 40 og en Diamond 42 – med 2 motorer. Endvidere har vi et BO208B junior som vi bruger til Basic Aerobatic.

INFORMATIONSMØDET FINDER STED LØRDAG DEN

26 September 2015 kl 14:00

På vores adresse i Aalborg Lufthavn

Tilmelding til mødet: send email til info@learntofly.dk    du vil straks efter din tilmelding modtage kørselsvejledning og mødested på email.

Vore prøvelektioner overholder Trafikstyrelsens bestemmelser og består af en let gennemgang af teori for lektionen samt kort info om flyet herefter går vi i luften og du vil få lejlighed til at styre flyet efter instruktørens anvisninger.

Har du ikke mulighed for at komme den pågældende dag så finder vi et andet tidspunkt.

Vi gør opmærksom på at det kun er tilmeldte der får adgang til arrangementet – tilmeldte vil få mailsvar med mødested.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
18. september 2018, 15:00
Mange på Skiveegnen kender Staarup Hovedgaard, der ligger få km øst for Skive.
30. august 2018, 15:00
Haugen-Gruppen A/S tilbagekalder to partier af Cup Noodles Spicy. Producenten har oplyst, at der er risiko for glasstykker i produktet.
22. august 2018, 15:00
I starten af 70’erne drog købmandssønnen fra Brårup, Ole Fly Plejdrup, ud i verden. Nu er han tilbage i spændende og dynamiske rammer med nyåbnet afdeling på Østerbro 7 i Skive.
10. september 2018, 14:00
Skive Sangskriver Festival 2018 afholdes i dagene 18. - 21. september på Kulturhusbåden SVANEN i Skive Havn med besøg af kunstnere og instruktører fra ind- og udland.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring