Online studiehjælp til eksamensangste

Studerende lytter til podcast fra mindstudy.dk
Studerende lytter til podcast fra mindstudy.dk
Uddannelse:

Ny online portal hjælper, støtter og guider de mange stressede unge, der netop nu er ved at gå i panik over forårets eksamener.

Når overblikket ryger, falder karaktererne, og hvordan er det egentlig, man holder overblikket over pensum og undlader at gå i panik. Thomas Pape er stressrådgiver og har gennem ti år vejledt unge med stress. Han har samlet al sin viden og nærmest udgivet en online version af sig selv.

Med et abonnement på mindstudy får de unge adgang til en lang rækker videoer, artikler og konkrete skemaer, de skal udfylde og arbejde efter. På den måde er det Thomas Papes erfaring om, hvad der virker, de hele tiden kan søge råd hos.

En række gymnasieuddannelser har været med til at teste systemet, og på blandt andet VIA Teko Herning og på Odense Tekniske Gymnasium er portalen blevet en fast del af undervisningen. I alt har 5.500 elever og studerende adgang til portalen i dag.

"Jeg ved godt, at det er svært at gå til eksamen, og at stadig flere mister overblikket og bliver bange og stressede over at skulle leve op til egne og andres krav. Jeg ved af erfaring, at de unge mangler konkrete råd, og derfor har jeg samlet alt, hvad jeg ved, der virker, på mindstudy,” forklarer psykosomatisk fysioterapeut og stressrådgiver Thomas Pape.

Med lanceringen af mindstudy.dk håber Thomas Pape, at han kan være med til at komme de mange tilfælde af stress og mistrivsel hos unge mennesker i forkøbet.

”Hvis vi kan få alle unge til at bruge mindstudy.dk, vil vi se en markant forbedring af de unges trivsel. De klienter jeg har på stressklinikken i Århus kunne have haft rigtig meget ud af at bruge mindstudy.dk, inden det blev så slemt, som det i mange tilfælde er blevet. Vi skal vende os til at give de unge flere værktøjer til at være bevidste om , hvordan de er den bedste version af sig selv,” siger Thomas Pape.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
20. marts 2019, 12:00
Mandag den 18. marts kunne Kære Børn i Skive løfte sløret for en nyhed de havde glædet sig til at dele.
21. marts 2019, 09:00
For første gang i 10 år kan de to midt- og vestjyske musikgrupper Ensemble MidtVest og Orkester MidtVest opleves i en fælles koncertrække.
21. marts 2019, 14:00
Alt for få kommer afsted til en synstest. Derfor tilbyder Louis Nielsen nu gratis synstest med sundhedstjek og opfordrer byens borgere til at få undersøgt synet.
20. marts 2019, 14:00
Adrenalin og hestekræfter er kodeordet, når Breum Borger- og Landboforening, Global Pigs og AMK (Aarhus Motorklub) den 15. juni spærrer gaderne i Breum af

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring