Om sensitive børn og voksne på Skive Bibliotek

Foto: Stig Seidenfaden
Uddannelse:

Torsdag aften den 12. januar 2017, klokken 19.00 – 21.00, holder Anne-Mette Sohn Jensen foredrag på Skive Bibliotek.

Anne-Mette deler ud af sin viden om og erfaring med særligt sensitive børn og voksne. Du møder en uhøjtidelig fortæller med hjertet på rette sted og med stor respekt for de mange forældre og professionelle, som hver dag beriges og udfordres af deres sensitive børn og voksne. Hudløst ærligt og med stor autenticitet krydrer hun sit foredrag med eksempler fra eget liv – både som fagperson og mor. Fordi hun selv har mærket, hvad det betyder for hele familien, når et barn er sensitivt, får hendes udsagn og synspunkter mere vægt.

Anne-Mettes foredrag om livet med sensitivitet og sårbarhed som omdrejningspunktet præsenteres på én gang med humor, store armbevægelser og selvironi - men også med stor faglighed. Som tilhører får du værktøjer og gode råd fra en kvinde, der i kraft af sin faglige baggrund og som sensitiv mor til et sensitivt barn ved, hvad hun taler om. I dette foredrag tager Anne-Mette sig også kærligt af de voksne, og byder ind med idéer til, hvordan du kan blive et bedre menneske ved at drage omsorg for dig selv og leve med hele dit hjerte.

Som forfatter til bogen ”Dit sensitive barn – en guide til en bedre hverdag” og en kandidatgrad i pædagogisk psykologi har hun stor viden om det særligt sensitive personlighedstræk. I foredraget bliver du også klogere på begreberne sårbarhed og skam, og du tages med på en rejse, hvor du møder en forståelse af, hvad det vil sige at træde ind på livets scene. Scenevant og med en evne til at komme ud over rampen serveres faglig viden sammen med pædagogiske værktøjer til at skabe gode rammer i hverdagen for vores sensitive børn – og de voksne.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
15. juli 2019, 09:00
Den 22.-27. juli 2019 er Spøttrup Borg omdannet til et stort middelaldermarked, hvor både danske og udenlandske aktører deltager.
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.
29. maj 2019, 15:00
Fra fredag den 31. maj til søndag den 2. juni afholder Sevel deres årlige byfest!

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring