Informationsmøde: Hvad er Airbnb og hvordan bliver jeg vært?

Lejer du allerede i dag dit sommerhus, din båd eller måske et ekstra annex ud til gæster på Skiveegnen? Eller har du lyst til at blive B&B vært for rejsende fra hele verden? Så kom til info-møde i Spøttrup Kulturhal og hør om overnatningsportalen Air
Foto: Gert Laursen
Lejer du allerede i dag dit sommerhus, din båd eller måske et ekstra annex ud til gæster på Skiveegnen? Eller har du lyst til at blive B&B vært for rejsende fra hele verden? Så kom til info-møde i Spøttrup Kulturhal og hør om overnatningsportalen Air
Uddannelse:

Lejer du allerede i dag dit sommerhus, din båd eller måske et ekstra annex ud til gæster på Skiveegnen? – og vil du gerne øge din synlighed online?

Sådan lyder spørgsmålet fra Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter / SET, der inviterer alle interesserede til informationsmøde om Airbnb mandag den 6. februar i Spøttrup Kulturhal.

-De fleste har sikkert hørt om den verdensomspændende udlejningskomet Airbnb, men jeg tror ikke det er alle der ved, hvordan det fungerer i praksis, lyder det fra SETs udviklingskonsulent Marlene Rasmussen, der tilføjer: -Hos SET har vi derfor valgt at takke ja til Seismonauts tilbud om en introduktionsaften, hvor både etablerede overnatningssteder og almindelige familier/husstande får mulighed for at høre, hvordan det hænger sammen, og hvordan man opretter sig som vært.

Marlene Rasmussen fortæller, at Airbnb er en kæmpestor spiller på det internationale online udlejningsmarked, idet mere end 60.000.000 mennesker siden 2008 har udlejet, opdaget og booket boliger i hele verden – fra værelser og hytter til lejligheder, huse og slotte.

-Netop i disse år har vi hos SET stor fokus på at hjælpe Skiveegnens turismeaktører med at blive synlige og aktive på de digitale medier, så vi synes det var helt oplagt at sørge for, at også de lokale overnatningssteder kender – og forhåbentlig bliver synlige på – Airbnb, siger Marlene Rasmussen, der samtidig gør opmærksom på, at man via Airbnb også har mulighed for at tilbyde (udlejning af) oplevelser og aktiviteter.

Airbnb er verdens største hotelkæde – helt uden at eje et eneste hotel! Airbnb er nemlig en netværksmarkeds-plads, hvor alle kan oprette sig som vært og leje deres ekstra kvm ud til folk fra hele verden.

-Nu har vi jo ikke ligefrem slotte til udlejning her på Skiveegnen, men meget mindre kan absolut også gøre det, pointerer Marlene Rasmussen. Hun fortæller, at en repræsentant fra Seismonaut på mødet kort vil fortælle om fænomenet Airbnb og vise, hvordan man nemt og enkelt opretter sig som vært.

Deltagerne får tips og tricks til, hvordan både vært og gæster får en god oplevelse – og der vil selvfølgelig også være tid til spørgsmål, ligesom der bliver udleveret materiale, så interesserede let kan oprette sig på Airbnb efterfølgende.

-Mødet er primært møntet på turismeaktører, B&B værter og sommerhusejere, men er åbent for alle, der gerne vil høre mere om, hvad Airbnb er for en størrelse og hvordan man rent praktisk kommer i gang, fortæller Marlene Rasmussen, der slutter med at opfordre alle interesserede til at tilmelde sig mødet på www.skiveet.dk

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.
15. juli 2019, 09:00
Den 22.-27. juli 2019 er Spøttrup Borg omdannet til et stort middelaldermarked, hvor både danske og udenlandske aktører deltager.
12. juli 2019, 13:00
Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at finde den 29-årige syrer Ibrahim Salah Jumma, der undløb fra politet torsdag den 11. juli 2019

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring