Unge iværksættere og gamle haner i hønsegården

Foto: SET
Uddannelse:

Den 12. november 2015 fra kl. 13.00 - 17.00 skydes Bizz Up af sted for 3 år i træk. Rammerne i år er det nyrenoverede Hotel Skivehus, som glæder sig til at åbne dørerne for en lang række erhvervsfolk og iværksættere, som kommer for at netværke og få faglig input og gode råd til at bruge i egen virksomhed.

Teamet for i år er ”unge iværksættere”. Men ikke på den traditionelle måde, hvor politikkerne forsøger at få flere unge til at interessere sig for at skabe noget selv, ved at sætte iværksætteri på skoleskemaet. Et ellers rigtig godt initiativ. Men her er der altså sat et lidt andet fokus: Hvad kan de unge lære af de gamle haner i hønsegården, og specielt: Hvad kan de etablerede virksomheder lære af de unge iværksættere, der bare storme frem og ikke venter til alt er perfekt. De unge iværksættere i dag er nemlig ”den nye dreng i klassen”. Det er et helt andet mind-set, der skaber forretning, end dem der startede op for bare 10 år siden. De vidensdeler, de netværker og som Casper Blom siger: ”Launch crap, but launch”. De er ikke bange for, at få brugernes feedback. De smider deres produkt ud over sengekanten, og tilpasser undervejs. Og mange af dem med rigtig stor succes. Det kan vi alle lære noget af. Derfor kan du i år læse om bl.a. Casper Blom, Kristian Scharling og Christoffer Baadsgaard, der alle har startet deres karrierer tidligt og med den mentalitet som spås, som det ”nye sort”. Du kan læse om ”effektstrategi – det bedste af to verdner.” Og sidstnævnte beskriver egentlig årets Bizz Up-tema meget godt: Unge iværksættere og etablerede virksomheder - vi har taget det bedste fra to verdner. 

Lise Korsgaard har de sidste to år kørt Bizz Up alene, men i år har hun i teamet haft stor glæde af Boostnu.dk og der er allerede lagt nogle meget spændende æg i kurven for 2016…

Vil du deltage i Bizz Up skal du tilmelde dig på www.skiveet.nemtilmeld.dk

Det er gratis.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.
15. juli 2019, 09:00
Den 22.-27. juli 2019 er Spøttrup Borg omdannet til et stort middelaldermarked, hvor både danske og udenlandske aktører deltager.
12. juli 2019, 13:00
Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at finde den 29-årige syrer Ibrahim Salah Jumma, der undløb fra politet torsdag den 11. juli 2019

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring