To Skive-knægte til EM for Jockeyer

Trav:

Mon ikke mødrehjerterne banker en ekstra gang hos Charlotte og Anita, når sønnerne Kasper og Mads skal repræsentere henholdsvis Danmark og Sverige i weekendens EM for Jockeyer.

Kasper Foget arbejder som bekendt hos Team Friis, og har i denne sæson været rigtigt godt kørende. Han har tidligere vundet DM for Jockeyer og har kørt en masse forskellige heste i f- eks. Sigter Mod Stjernerne-løbene, så det er en skarp jockey, som sendes afsted.

Mads Hviid Nielsen har også arbejdet for Team Friis og var hos Morten Juul inden Sverige kaldte. Da Mads har delt statsborgerskab kan han repræsentere Sverige, og han vandt sidste år bl.a V75-løb og gjorde det fremragende. Mads skifter i øvrigt snart arbejdsgiver, da han snart begynder i stalden hos Peter G Norman som førstemand.

Konkurrencen afvikles over fire afdelinger på banerne i Klosterskogen og Drammen, der begge er 800 meters baner. Mads har fået en fin køretur i første afdeling med Sebastian Mølgård, som kommer med en frisk sejr, og så er sidste afdeling med koldblodstravere.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk