Knivskarp opløbskamp mellem 3-åringer

Trav:

Der var tre heste side om side på målstregen i lørdagens 3-års løb på Skive Trav. Opløbskampen var så tæt, at kuskene ikke selv kunne se, hvem der havde vundet.

Dommerne kunne dog ved hjælp af målfotoet afgøre, at Babuszka Simoni og Knud Mønster var først på stregen og dermed skulle have løbsdagens største førstepræmie, 15.000 kroner.

Hesten sad undervejs i ryg på den førende American Wee, der debuterede for Flemming Jensen. Via open stretch fik Babuszka Simoni kæmpet sig forbi American Wee til allersidst. Den tredje hest, der var tæt på, var Basic Instinct med Birger Jørgensen, der havde givet 20 meter forud til de to hopper.

- Den tog et par galoptrin i første startforsøg, og det gjorde den også anden gang, så jeg var heldig at komme afsted i trav, sagde Knud Mønster efter løbet til Racing Live.

- Inden løbet havde jeg indstillet mig på at ligge i ryg på Flemming. Jeg var egentligt ikke så bange for, at Flemming skulle have for meget at skyde med, men var mere bekymret for, om dem bagfra fik for godt fat i os. Det gik virkeligt stærkt til slut, fortalte han.

- Jeg kunne ikke se, at vi havde vundet, og de andre vidste vist heller ikke, hvem der var først.

To sejre til Morten Friis og Birger Jørgensen
Knud Mønster måtte til gengæld lide nederlag med Airborn M, der ellers var klar favorit i 3. løb. Sejren gik i stedet til Victoria Light med Morten Friis, der havde ligget i ryg på favoritten det meste af vejen. Morten Friis vandt også løbet efter med Mitica, der førte fra start til mål.

Der var også to sejre til Birger Jørgensen med henholdsvis Notre Flax i 1. løb og Vips Øland i 6. løb. Med blot en løbsdag tilbage er Birger Jørgensen stort set sikker på at genvinde trænerchampionatet på Skive; han er seks sejre foran nummer to på listen, Jeppe Juel.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk