Dagens chancevurderinger til Skive Trav

Trav:

Skive Trav meddeler: Her her i dagens chancevurderinger. Vi starter dagens første løb kl. 15.15 dagens sidste løb køres kl. 18. Der er hoppeborg, og gratis is til børnene (så længe lager haves). Der er fremragende vejr, så kom og nyd det på Skive Trav.

Henrik Lund:

Bedste chance: 6. løb 2 Takeabove - vinderchance

Ændringer: nej

Kommentarer: Takeabove har måske manglet lige at bide tænderne helt sammen i nogle starter, men sidst var han undskyldt, da han blev sat af i tredje spor og måtte bakkes ned i feltet. Han virker fin, og fra dette spor havner han fremme i feltet undervejs, og han fortjener snart en sejr. 4. løb 8 Ray Of Light har vi trænet i de sidste par starter, hvor hun begge gange har været godt gående. Der er et par styller fra spids, vi ikke slå, men derefter er hun en lille triochance.

Knud Mønster:

Bedste chance: 6. løb 9 Sucker Dust - vinderchance

Kommentarer: Sucker Dust er kommet flot tilbage til løbene efter pause. Han er med fremme og kan vinde, hvis det flasker sig lidt undervejs. 2. løb 3 A C Shadow hoppede sidst, da han skulle flyttes ud i andet spor. Han er godt tilpas og træner godt, og vi håber selvfølgelig, at han snart begynder at gå fejlfri. Er en god outsiderchance. 5. løb 2 Tour De Pejsegård er som han skal være i træningen. Han kommer til at sidde med fremme undervejs fra dette spor, og han er en god chance i fejlfri udgave. 5. løb 7 Race Me har været stabil for Michelle, men skal nu vise det i et rigtigt løb også. Skal først og fremmest fejlfrit rundt. 6. løb 12 Shesa Vixi holder sin form, og hun skal håbe på overpace herfra. Hun er en triochance.

Jan Friis: (hjemmeside)

4. løb 4 Watch Me Boy havde ikke fordel af Århus-vejen sidst. Plejer at gå ok i Skive, men møder en god hest i form af Mønsters køretur. Vi håber, vi kan blive nummer to til den.

6. løb 10 Safari K burde have haft andenpladsen sidst, men Flemming Jensen pakkede feltet godt. Havde masser af kræfter sparet. Har her bagspor og der skal held til derfra, men hesten har tidligere gået godt fra ryg. Stor triochance.

Peter Ø Andersen:

Bedste chance: 7. løb 3 Super Grace - vinderchance

Kommentarer: Super Grace har holdt halvandet års pause efter store problemer med bentøjet. Hun var fin i prøveløbet og har siden trænet godt, men hun kan selvfølgelig mangle løb i kroppen efter sin pause. Jeg må køre med fra start, og hun er en vinderchance hvis hun går som hun skal. 1. løb 4 Angel Of First udgår. 6. løb 11 B W T Shamal har haft lidt fri med halsproblemer og manglet løb. Hun står svært med bagspor, så kan vi liste os med til en præmie, er det fint. 8. løb 11 Princess Grace står for hårdt, hun havde andet par udvendigt senest uden at række til, så jeg har svært ved at tro på den store chance, inden hun bliver lettet.

Per Juul:

Bedste chance: 10. løb 1 Olympos - vinderchance

Ændringer: 8. løb 1 Triumf Muddi får et norsk hovedlag på

Kommentarer: Olympos har været stabil efter omskoning, men nu skal det vise sig, om han også er stabil i Skive. Han har været godt gående på sin favoritbane i Aalborg, og han kan ikke være bedre rent formmæssigt. Jeg håber, vi kan føre fra start til mål. 8. løb 1 Triumf Muddi skal prøves i spids. Han er godt gående, men driller i løb ved at stoppe op i sidste sving og lade de andre gå forbi, for derefter at sætte fart. Jeg prøver med et norsk hovedlag, og han skal være en god vinderchance, hvis det fungerer. 8. løb 9 Tricolor Hornline er lidt tvivlsom, men er jo en kæmpe, der bider tænderne sammen, når det gælder. Herfra skal han søge en præmie 9. løb 3 Casey Mcpride trives vældig godt i monté, og han står nu bedre end sidst i Aalborg, hvor han står fra lige start med den han gav forud i Aalborg. Hvis alt går som jeg håber, så har vi tre gode vinderchancen i morgen, men jeg ved også, at det kan vende hurtigt.

Kent Friborg:

Bedste chance: 1. løb 1 Alma Smed stor triochance

Ændringer: 2. løb 5 Wishbone Ulvholm er omskoet og i nyt træningsoplæg

Kommentarer: Alma Smed er en vældig fin hest, som jeg var lidt skuffet over ikke vandt sidst. Vi har døjet meget med, at hun ikke tåler at få grus i hovedet, men det er blevet bedre. Hun har set startvognen inden denne start, og hun skal være en stor triochance. 2. løb 5 Wishbone Ulvholm er omskoet til denne start og han er begyndt at intervaltræne. Skal ses an og er i første omgang en præmiechance. 3. løb 7 Sara Nordal har et skrøbeligt bentøj og tåler ikke meget træning. Fra et svært spor er hun glad for en præmie. 5. løb 1 Regina Skjold har jeg aldrig kørt før. Jeg har svært ved at bedømme chancen, da hun kommer fra formløb, men hun er en fin hest at se til, så helt væk, er hun ikke.

Morten Friis:

Bedste chance: 3. løb 2 Uno Classic - vinderchance

Kommentarer: Uno Classic var slettet senest for lidt halsproblemer. Han træner stærkt og virker på toppen. Han er givetvis ikke nogen lynstarter, men sidder vi godt med, skal han være en god vinderchance. 2. løb 2 Ambrogio var fin sidst og træner godt. Han var ikke helt tryg ved autostart i Århus, men han har siden været ude bag vognen og trillet lidt bag denne. Han er ikke hurtig fra start, men kan være langt fremme på sin gode styrke og klasse. 4. løb 6 Mitica har været forbedret på det seneste, efter at hendes blodværdier er kommet på plads. Kommer hun godt med fra dette spor, er hun en triochance.

Bent Svendsen:

Bedste chance: 1. løb 7 Vaks Mølgård - vinderchance

Ændringer: 5. løb 6 Tinus Moseby omskoet

Kommentarer: Vaks Mølgård er en rigtig god hest, som kommer velforberedt til start. Han skal se startvognen på dagen, men forventer ingen problemer, da det er en klog hest. Han er en stor vinderchance og kan en 1.17-tid. 2. løb 8 Tiawauwau Hvidhein løb med en infektion i nogle starter, hvilket gav dårlige resultater. Han virker stærk igen efter pause, og han kan godt være en lille trioluring. 3. løb 12 Unik Speed gik godkendt senest i 4 års prøve. Med første række havde han været en vinderchance, nu ser det svært ud. 4. løb 1 Sweet Sensation kender jeg ikke. 5. løb 6 Tinus Moseby var fin i Århus, men blev generet til galop. Han virker klart på vej frem i træningen, og han skal gå med nogle nye sko, som burde passe hans lidt dårlige hove. Har klassen til at vinde løbet, hvis det hele stemmer.