Fastelavn med fart på hos Skive Trav

Foto: Skive Trav
Trav:

Søndagstrav, nittekonkurrence & fastelavn – en dag for hele familien

På søndag d. 11. februar fra kl. 12.45, går det igen løs på Skive Trav.

Og det er noget af et spændende program der er lagt.

”Vi har pakket dagen med spil og spænding for de voksne, samt sjov og leg for børnene - så det er en dag for hele familien”, lover Banechef, Steen B. Nielsen.

Ponytrav – Toptunet spænding i børnehøjde
Dagens program skydes i gang med ponytrav. Her er det de unge, spirende talenter fra Skive Ponytravskole, som stiller med et stærkt hold. Ponyerne findes i alle størrelser og farver, og i anledning af Fastelavn, vil ponyerne også være klædt festligt ud.

Og det med højden skal du ikke lade dig narre af - de er alle 100% klar til at give publikum et spændende løb.

Travløb, spil og spænding
Efter ponyløbet fortsætter vi med travløb for de voksne, først med prøveløb og herefter søndagens 9 programsatte løb. Startskuddet lyder kl. 12.45.

Kattekonger og Kattedronninger
Kl. 14.00 fejrer vi fastelavn sammen med børnene. Traditionen tro skal vi slå katten af tønden, og det foregår under halvtaget ved indgangen.

Der bliver 2 tønder, så der bliver en til både de store og de små børn.

Når det sidste bræt er faldet til jorden, kårer vi de to konger og dronninger, som får både kroner og en flot præmie, og alle børn får en slikpose.

Én bon – to chancer
Ja, det lyder ret utroligt, men det er faktisk sandt. For på søndag vil der være en ekstra mulighed for at vinde på de spilleboner, som ikke giver gevinst i de første 7 løb.

 ”Den nye hovedsponsor for Dansk Hestevæddeløb, bet25, har givet os mulighed for at udlodde et antal vouchere på 100 kr. til vores besøgende. Så på søndag får alle nitterne, en chance til”, siger Steen B. Nielsen.

Det er nemt at deltage. Du skriver dit navn bag på nittebonen og afleverer den i kassen ved informationen. Når 7. løb er ovre, trækkes der 20 vindere á 100 kr. på en voucher til bet25. Så der er god grund til at holde øje med tavlen ved informationen, for måske er du en af de heldige i nittekonkurrencen.

 

Entré
Børn indtil 18 år - Gratis
Voksne – 30 kr. som betales ved indgangen.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. september 2019, 15:40
Torsdag den 26. september 2019 kl. 17:00 afholdes der borgermøde om planerne og projektet for vindmøller og solceller ved GreenLab Skive.
18. september 2019, 13:00
Veje spærret på grund af kloakarbejde.
20. september 2019, 09:00
Tjek batterierne i lommelygten og sæt en brik i kalenderen den 4. oktober kl. 19-22. Her fylder Børnekulturnatten nemlig Skives mørklagte gader, torve og bygninger.
19. september 2019, 10:00
Skive Kommune og Dansk Byggeri vil arbejde sammen om at gøre servicen og forholdene for de lokale virksomheder endnu bedre.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring