Familiedag naturoplevelser på Tarok Museet

Trav:

Der bliver noget for hele familien, når Tarok Musset arrangerer Familiedag med masser af aktiviteter. Børnene fra Skive Ponytrav glæder sig til at give ture i ponysulky.

Det sker søndag den 16. juli 2017 fra klokken 11.00 til 15.00, hvor man kan nyde en dag med masser af aktiviteter i naturskønne omgivelser tæt på skov og strand.

Børnene fra Skive Ponytrav kommer og giver ture i ponysulky ligesom de vil fortælle hvordan det er at dyrke ponytrav som sport. Ingelise og Jørn Laursen vil også være til stede på dagen og svarer gerne på spørgsmål om Tarok og om deres mange oplevelser med travsporten, skriver Tarok Skive.

Man kan også få en trækketur på hesteryg eller tage en tur med hestevognen, som kører gennem skoven ned til stranden. I strandkanten kan man møde fjordvejleder, Jesper Krogh, som fortæller om livet i og ved fjorden ligesom man kan låne fiskenet og få hjælp med at fange rejer og krabber.

Uden mad og drikke...

Der vil blive tilberedt smagsprøver, men tag gerne forkostkurven med, eller køb eventuelt grill-selv-pølser, samt kaffe og kage.
Omkring bålet vil der være mulighed for at bage snobrød og riste skumfiduser.

Der betales sædvanlig entre og der er ingen tilmelding til arrangementet.

Familiedagen er endnu et tiltag i samarbejdet mellem Skive Trav, Skive Ponytrav og Tarok Museet under overskriften 'I en Liga for sig.'

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk