Peter Pedersen vinder sin første sejr med Saga L

Peter Pedersen med Saga L
Foto: Skive Trav
Peter Pedersen med Saga L
Trav:

Skive Trav udtaler: Selvom der kun var fem løb på programmet var der alligevel mange til trav på en dejlig sommeraften, og måske det kunne være en idé i fremtiden at køre flere af “Sportslørdagene” på en mandag

1. løb - Begynderløbet blev vundet af Christian Lindhardt bag talentfulde Alonso Boy, som nu endelig gik fejlfri og viste en god præstation. Han er siden sidste start blevet vallak og det havde åbenbart en gavnlig virkning. Alonso Boy blev tidligt kørt til spids og vandt let.

2. løb - Peter Petersen vandt sit første løb, da han kørte Saga L først over stregen, i et løb hvor der var skiftende føringer stort set næsten hele vejen. Ud på sidste omgang var Saga L fremme ved førende Speedy Muus, som ikke kunne stå imod, da Saga L pressede på ind mod sidste sving, og sejren blev sikker.

3. løb - Montéløbet gav en flot og overbevisende sejr til Pelle Lund og Michelle Mønster. I spids holdte Twostep et stenhårdt tempo med 1.17 den første kilometer, men Pelle Lund havde fra 40 meters tillæg fat på sidste langside, og han gik stærkt frem til en overlegen sejr i den fine tid 1.15,1/2040 meter, der var ny banerekord.Twostep var også fin på andenpladsen.

4. løb - Dennis Kristiansen havde på forhånd en god chance med Poul Bentsens Raymond Ulkær, som ikke fik den store modstand, da så at sige alle foranliggende heste hoppede undervejs i løbet. Så Raymond Ulkær havde ikke de store problemer med at vinde på en god afslutning før en påny godt gående Triumf Muddi.

5. løb - Formløbet havde Man About Town i spids med Ofelie Nyrup Huse med på ryg. Niels Abild styrede til angreb i sidste sving og Ofelie Nyrup Huse kunne på en god afslutning holde feltet bag sig på 10 meters afstand, selvom nærmest alle de øvrige 13 deltagere var lige i hælene på vinderen.

Omsætningen i de fem løb blev på 33.634 kr. 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
15. august 2019, 09:00
Skive Garden holder introduktionsdag for nye kommende garderer. Kom og vær med!
22. august 2019, 10:00
Vokal, en akustisk guitar og en fod i str. 47. Det er de få elementer Mike Andersen tager med sig på landevejen, når han fra den 13. september tager hul på sin allerførste soloturné.
22. august 2019, 14:00
Louis Nielsen i Skive åbnede den 20. juni en meget større butik. Butikken er i dag næsten dobbelt så stor.
21. august 2019, 09:30
Den 22.-24. august løber Kulturmødet Mors af stablen, og selvom det foregår på den anden side af sundet, er Skive Kommune selvfølgelig med.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring