Peter Pedersen vinder sin første sejr med Saga L

Peter Pedersen med Saga L
Foto: Skive Trav
Peter Pedersen med Saga L
Trav:

Skive Trav udtaler: Selvom der kun var fem løb på programmet var der alligevel mange til trav på en dejlig sommeraften, og måske det kunne være en idé i fremtiden at køre flere af “Sportslørdagene” på en mandag

1. løb - Begynderløbet blev vundet af Christian Lindhardt bag talentfulde Alonso Boy, som nu endelig gik fejlfri og viste en god præstation. Han er siden sidste start blevet vallak og det havde åbenbart en gavnlig virkning. Alonso Boy blev tidligt kørt til spids og vandt let.

2. løb - Peter Petersen vandt sit første løb, da han kørte Saga L først over stregen, i et løb hvor der var skiftende føringer stort set næsten hele vejen. Ud på sidste omgang var Saga L fremme ved førende Speedy Muus, som ikke kunne stå imod, da Saga L pressede på ind mod sidste sving, og sejren blev sikker.

3. løb - Montéløbet gav en flot og overbevisende sejr til Pelle Lund og Michelle Mønster. I spids holdte Twostep et stenhårdt tempo med 1.17 den første kilometer, men Pelle Lund havde fra 40 meters tillæg fat på sidste langside, og han gik stærkt frem til en overlegen sejr i den fine tid 1.15,1/2040 meter, der var ny banerekord.Twostep var også fin på andenpladsen.

4. løb - Dennis Kristiansen havde på forhånd en god chance med Poul Bentsens Raymond Ulkær, som ikke fik den store modstand, da så at sige alle foranliggende heste hoppede undervejs i løbet. Så Raymond Ulkær havde ikke de store problemer med at vinde på en god afslutning før en påny godt gående Triumf Muddi.

5. løb - Formløbet havde Man About Town i spids med Ofelie Nyrup Huse med på ryg. Niels Abild styrede til angreb i sidste sving og Ofelie Nyrup Huse kunne på en god afslutning holde feltet bag sig på 10 meters afstand, selvom nærmest alle de øvrige 13 deltagere var lige i hælene på vinderen.

Omsætningen i de fem løb blev på 33.634 kr. 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
1. november 2019, 08:00
Traditionen tro, afholdes der mange julemarkeder på Skiveegnen. Se listen over julemarkeder her.
6. december 2019, 15:00
Telenor har i denne uge aktiveret en ny mobilmast i Roslev, hvilket skal være med til at sikre beboere og forbipasserende en langt bedre mobildækning.
6. december 2019, 09:00
Søndag den 8. december ankommer julemanden og familie med tog til Skive kl. 11.20.
6. december 2019, 11:00
Så mange penge kan GF Forsikrings lokale bilforsikringskunder se frem til at nyde godt af i 2020, når GF Skive og Omegn i starten af det nye år deler ud af overskuddet som et led i den fælles overskudsdeling.

Find virksomhed
Søg her
Dynamic-it
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring