Peter Pedersen vinder sin første sejr med Saga L

Peter Pedersen med Saga L
Foto: Skive Trav
Peter Pedersen med Saga L
Trav:

Skive Trav udtaler: Selvom der kun var fem løb på programmet var der alligevel mange til trav på en dejlig sommeraften, og måske det kunne være en idé i fremtiden at køre flere af “Sportslørdagene” på en mandag

1. løb - Begynderløbet blev vundet af Christian Lindhardt bag talentfulde Alonso Boy, som nu endelig gik fejlfri og viste en god præstation. Han er siden sidste start blevet vallak og det havde åbenbart en gavnlig virkning. Alonso Boy blev tidligt kørt til spids og vandt let.

2. løb - Peter Petersen vandt sit første løb, da han kørte Saga L først over stregen, i et løb hvor der var skiftende føringer stort set næsten hele vejen. Ud på sidste omgang var Saga L fremme ved førende Speedy Muus, som ikke kunne stå imod, da Saga L pressede på ind mod sidste sving, og sejren blev sikker.

3. løb - Montéløbet gav en flot og overbevisende sejr til Pelle Lund og Michelle Mønster. I spids holdte Twostep et stenhårdt tempo med 1.17 den første kilometer, men Pelle Lund havde fra 40 meters tillæg fat på sidste langside, og han gik stærkt frem til en overlegen sejr i den fine tid 1.15,1/2040 meter, der var ny banerekord.Twostep var også fin på andenpladsen.

4. løb - Dennis Kristiansen havde på forhånd en god chance med Poul Bentsens Raymond Ulkær, som ikke fik den store modstand, da så at sige alle foranliggende heste hoppede undervejs i løbet. Så Raymond Ulkær havde ikke de store problemer med at vinde på en god afslutning før en påny godt gående Triumf Muddi.

5. løb - Formløbet havde Man About Town i spids med Ofelie Nyrup Huse med på ryg. Niels Abild styrede til angreb i sidste sving og Ofelie Nyrup Huse kunne på en god afslutning holde feltet bag sig på 10 meters afstand, selvom nærmest alle de øvrige 13 deltagere var lige i hælene på vinderen.

Omsætningen i de fem løb blev på 33.634 kr. 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
18. september 2018, 15:00
Mange på Skiveegnen kender Staarup Hovedgaard, der ligger få km øst for Skive.
21. september 2018, 12:00
En stolt, glad og totalt overrasket Nadja Broholm fik torsdag 20. september kl. 20 overrakt Skive Sangskriver Festival 2018´s talentpris Mads Langer Prisen.
21. september 2018, 08:00
Agertoften i Skive står for en renovering af både fortov og kantsten, som sættes i gang af Skive Kommunes folk fra entreprenørgården. Fortovsfliser vil blive udskiftet med nye af samme type som eksisterende
21. september 2018, 16:00
Samlet indsats med fælles sekretariat og involvering af alle interessenter skal koble kommunerne på det jyske motorvejsnet.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring