Dennis Kristiansen vandt DM for travamatører

Foto: Lasse Jespersen
Trav:

Ved DM for travamatører på Nykøbing Falster travbane blev det den lokale Dennis Kristiansen, som vandt.

Her skulle de to mest vindende amatører fra hver bane kæmpe om at blive Danmarks mester. De havde alle tre køreture, og her viste Dennis Kristiansen at det ikke er nogen tilfældighed af han er den mest vindende amatørkusk i Danmark i 2016.

Dennis vandt med sin første køretur Tindra Joy Joy, og blev nr. 6 med Triump Muddi og sluttede med en 2. plads med Power Blue Moon, hvilket gav 31 point - 2 mere end John Mikkelsen på 2. pladsen. Skives anden deltager Per Juul sluttede med 21 point på 8. pladsen.

Med til DM for Amatører ved VM i Belgien 2018

Så det var en utroligt stolt og glad Dennis Kristiansen, som efter sin sejr i DM for Amatører fik at vide, at han til næste år skal køre VM for Amatører i Belgien.

- Det er virkelig stort for mig at skulle deltage i et VM, og det glæder jeg mig meget til, var ordene fra den nykårede Danmarksmester for Amatører, Dennins Kristiansen, som tidligere har været med til EM på Mallorca.

VM-billetten kom i hus efter optimal kørsel af den toprutinerede amatørkusk, der havde fået gode meldinger på sin vinderhest Tindra Joyjoy, skriver Skive Trav.

- Jeg blev ringet op af min gode ven gennem 40 år Ole Bender, som sagde til mig, at jeg ikke skulle undervurdere hesten, som han mente skulle være en god chance. Vi slap perfekt igennem fra anden række, da Benfica hoppede, og jeg kunne siden styre alt, fortæller Dennis Kristiansen om Tindra Joyjoy, og fortsætter.

- Triumf Muddi fik jeg det optimale ud af med en sjetteplads, og jeg vidste godt inden sidste afdeling, at jeg havde chance for at vinde DM, hvis jeg var med fremme, og det løste sig perfekt med Power Blue Moon, som fik ryg på Vores Wozniacki på sidste langside, og det var en rigtig god fornemmelse at styre hesten ind på en andenplads, afslutter Smeden fra Skive med at fortælle, som afslutter en topdag med at spise middag på Kikko Bar sammen med alle deltagere af DM.

Det var i øvrigt første gang i 40 DM-starter, at Dennis Kristiansen kunne vinde et DM-løb.


 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. november 2019, 09:00
En ny undersøgelse fra Arbejdstilsynet viser, at ca. en fjerdedel af landets 165.500 virksomheder med færre end 10 ansatte ikke har foretaget en arbejdspladsvurdering (APV).
18. november 2019, 15:00
Skive Kommune er med i den absolutte top på landsplan, når det kommer til ejendomsvenlighed.
1. november 2019, 08:00
Traditionen tro, afholdes der mange julemarkeder på Skiveegnen. Se listen over julemarkeder her.
18. november 2019, 11:00
Torsdag den 21. november fra klokken 19.00 - 20.30, afholder Skive Y´s Men´s loppemarked i Spildophallen.

Find virksomhed
Søg her
Dynamic-it
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring