Aron The Baron var bedst

Kredsen omkring Aron The Baron efter sejren i Grand Circle 3-års Championat.
Foto: Flemming Andersen
Kredsen omkring Aron The Baron efter sejren i Grand Circle 3-års Championat.
Trav:

Dansk Revision 3 års Grand Circle for hingste og valakker går over i historien som et løb, hvor der blev sat dansk rekord, da Aron The Baron med store mægtige skridt hjemtog sejren kørt af René Kjær. Forinden var der pågået et drama i kulissen, da kredsen omkring hesten, Stald Panamera Racing, frygtede, at deres hest var halt efter en dårlig opvarmning. Men udstyret med boots og løbsvogn var Aron The Baron som ny, og han vandt til slut let.

 

Løbet blev kørt som forventet med Aron The Baron direkte til spids, og han fik snart staldkammeraten Alex Trøjborg med sig i ryg. De to Tomas Malmqvist-trænede heste fik efter knap en omgangs kørsel besøg af Axel, som havde kortvarige problemer med at trave sig ind i løbet. René Kjær forklarede i sejrsinterviewet, at Aron The Baron var frisk og drog på, og tempoet blev deraf holdt oppe, og det stod tidligt klart i opløbet, at Aron The Baron bare var bedst, og han vandt i fin stil før en tapper Axel og en godt afsluttende Amazing Dynamite.

Vindertiden var ny dansk rekord med tiden 1.13,2a/2060m.

Grand Circle Consolation blev også vundet fra spids. Frantz Praëm-trænede A Perfect Torkdahl var meget hurtig fra start, og kunne hen mod første sving afvise Ankerstjerne M T. Birger Jørgensen fik siden dæmpet tempoet, og han lod i sidste sving den store Andover Hall-søn gå fra feltet til en overlegen sejr.

Den anden danske rekord blev præsteret af Peter Jensen-trænede Absolut Gehør, som med tiden 1.17,3a/2060m forbedrede rekorden for udenlandsk fødte toåringer. Jeppe Juel kørte den svenske hoppe, som havde ryg på Massive Attack, der sørgede for det gode tempo. Men denne havde ikke noget svar, da den letbenede Muscles Yankee-hoppe angreb og vandt let.

1.13,8a/2060 måtte man ned på i Liga-4-løbet, som blev vundet af en storfin Speed A Bærs kørt af Morten Juul. Thorkil Foged ejer den fine hest, som straks fra start gled til spids. Ret tidligt kom Speedy Child frem til dødens, og de to heste gav hinanden en flot dyst, der til slut endte med sikker sejr Esterel Sunset-hingsten, der har arvet faderens fine væddeløbshoved.

Morten Friis havde en topdag med to sejre og en andenplads i tre starter. Han indledte dagen med at vinde en let sejr med Aura Garbo. Hun kunne efter lidt kamp forsvare indersporet og holde spids og vandt siden overlegent i den flotte tid 1.16,3/2000m. Anden sejr kom med Moondancer i Liga 2-løbet, der efter et inderbaneløb havde fat i førende G M Fairytale i starten af opløbet, og som sikkert blev passeret til slut med vattet i behold.

Pauli og Kenneth Andersen havde også en fornøjelig søndag i Skive med hver én sejr. Pauli Andersen vandt med Erik Holmsgård´s Vilavaldi, der i sin start nummer 24 vandt sin første sejr efter et perfekt løb i andet par udvendig. Hun nedkæmpede til slut Uno Classic i fin stil. Kenneth Andersen vandt med Leif Clemmensens Victory Kåsgård, der efter mange problemer nu har fundet formen og vandt efter et perfekt løb i vinderhullet med angrebsplads på open stretch.

Skive Amatørserie havde finaleløb over distancerne 2060 meter og 2550 meter. 2060 meter udgaven gav sejr til B W T Shamal, som Peter Ø Andersen havde klar efter pause. Hun fik et godt rygløb, hvor hun kunne spare speeden til opløbet, og rundede feltet til en flot sejr. 2550 meter løbet gav sejr til Christian Lindhardt-trænede Peter Bagger, som kørt af Lise Ullerup Hansen udkæmpede en flot duel med Sergio H over den sidste halvbane af løbet, men da det norske blev trukket på Peter Bagger, forsvandt han bare væk fra Sergio H til en flot sejr.

Montéløbet gav en ny sejr til Knud Mønster-trænede Pelle Lund, som redet af Michelle Mønster vandt en stærk sejr efter en meget flot dyst med Photo Vategård, der først med 50 meter til mål overgav sig og måtte lade Pelle Lund gå forbi.

Kent Friborg vandt med Asti June, der i de seneste starter havde adviseret forbedret form, og Hoof Beat-datteren vandt en sikker sejr efter føring rundt om.

Gense et fantastisk Dansk Revision Grand Circle 3-års Championat her


Næste løbsdag er onsdag, den 4. november kl. 15.15

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
10. september 2019, 10:00
Søndag den 15. september 2019 er der Åbent Landbrug, hvor cirka 100.000 danskere hvert år får masser af frisk luft.
9. september 2019, 15:30
Skive Havns jubilæum fejres i forbindelse med Træskibssejladsen.
2. september 2019, 11:00
Lundø danner hvert år rammen om Danmarks smukkeste beliggende motorshow, hvor Lundø Strand Camping og Krumtapperne inviterer alle motorentusiaster til at deltage med deres spændende køretøjer.
13. september 2019, 13:00
Indsnævring af kørebaner i uge 38 og 39, men dobbeltrettet trafik opretholdes for lastbiler, busser og personbiler.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring