Amalie Bork vinder Grand Circle 4-års hoppechampionat

Foto: Skive Trav
Trav:

Det var en kuskepræstation til fem stjerner, da Morten Friis vandt Grand Circle 4-års Hoppechampionat i Aalborg.

Fra start kørte Friis med midt i banen, og ramte tredje par udvendigt i løbet, hvor Dennis Kristiansen tog spids med April Hydrup, og hurtigt slap til Birger Jørgensen med Alberte Hastrup. I andet par udvendigt sad Angelina med Jeppe Juel.

Med 900 meter hjem lavede Morten Friis et overraskelsesangreb med Amalie Bork, og Jeppe Juel nåede ikke at reagere. Det skaffede Friis et par længders forspring, og ind på lige bane koblede Amalie Bork let greb på Alberte Hastrup, og gik frem til sikker sejr, selv om Angelina angreb godt udvendigt og Aqua De Vie ligeledes angreb godt indvendigt.

Således passerede Amalie Bork millionen i indkørte præmier – en stærk præstation for en 4-årig hoppe, og havde der ikke været en Amulet i årgangen, så havde Amalie Bork naturligvis tjent endnu flere penge.

– Vi har hele tiden vidst, at Amalie Bork var et stort talent. Ja faktisk allerede fra før hun begyndte at starte. Vi har altid gået efter at have en hest, som har tjent over en million, og det har vi nu, sagde en glad amatørtræner, Villy Christensen, efter løbet.

Morten Friis var naturligvis glad som en spillemand efter sejren i Grand Circle 4-års Hoppechampionat, som – endelig – gav Amalie Bork en storløbssejr i denne sæson.

 Ja, jeg kunne godt øjne, at det var en fordel at få Jeppe Juel ned foran mig, og da Steen så tog farten af foran i dødens, så var det med at komme afsted, før Jeppe nåede at opdagede noget. Hun blev lidt uforstående over for det hele, da hun kom langt foran de andre, og det er helt naturligt. Det er bare at lette på hatten over det store arbejde, som Chresten og Villy har gjort med hende, og hun har i hvert fald bevist, at hun ikke bare var et 2-års produkt, fortalte en mudret og meget glad Morten Friis til banereporter Carsten Rabjerg i vindercirklen efter løbet.

Vældig meget dramatik i DTC’s 3-års Serie
Der var masser af dramatik i dagens 9. løb, hvor ubesejrede Basta tog spids for Jeppe Juel, men den galopperede i første sving, og så overtog Michael Lønborg spidsen med toeren fra Grand Circle 3-års Hoppechampionat, Believe It Or Not.

Michael Lønborg fik dæmpet tempoet til det rene ingenting, og det benyttede René Kjær sig af, og sendte ligeledes ubesejrede Baxo Epice i overraskelsesangreb. Det var lige ved at lykkes, men Lønborg fik animeret Believe It Or Not til at sætte forbenene frem, og der skete en påkørsel.

René Kjær blev diskvalificeret med Baxo Epice, som ellers var først i mål, og så gik sejren i stedet til Basta, som gik en forrygende ophentning. Anden blev en meget forbedret Barok for Kasper K. Andersen, og tredje var samme stalds Bella Højgaard for John Friis.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
22. marts 2019, 14:00
Banestiens fremtid ligger i dine hænder.
22. marts 2019, 10:00
Forventes at ankomme til Skive Havn søndag middag den 24. marts, sejlende under hollandsk flag.
20. marts 2019, 12:00
Mandag den 18. marts kunne Kære Børn i Skive løfte sløret for en nyhed de havde glædet sig til at dele.
21. marts 2019, 16:00
2018 blev endnu et år med overskud på den ordinære drift i Skive Kommune. Overskuddet er primært blevet brugt til at investere i anlæg og til at nedbringe kommunens gæld.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring