"Har svært ved at se Brixton tabe!"

Foto: Burt Seeger
Trav:

Fredag eftermiddag er der trav i Skive, og især eftermiddagens 6. løb har givet en del opmærksomhed, idet nogle af Danmarks bedste heste er med.

Fra 20 meters tillæg starter således f.eks. O'Grady, Stand And Deliver og Gigant Slugger, mens der fra tillæg starter en håndfuld heste.

Hjemmebanens Morten Juul seler amerikanertraveren Brixton ud fra spidsvolten, og selv om Brixton ikke har opnået plads i tipsrammen, så tror Morten Juul på stor vinderchance.

- Jamen, jeg har svært ved at se Brixton tabe det her løb! Han er superhurtig i både autostart og voltestart, så René Kjær kører selvfølgelig til spids, og hvem skal så komme frem og sætte tempo på løbet, spørger Juul retorisk.

Og det kan Morten Juul måske have ret i, men Brixton står trods alt kun med én sejr i sæsonens 12 starter og resultatrækken hedder 6-0-2-6-0 og især seneste start blev helt forkert.

- Ja, Knud Mønster og jeg tog en ordentlig tørn om spidsen i Aalborg. Jeg var sikker på, at han ville slippe spidsen med Womanizer, når det var 2140m, men sådan gik det ikke, og så kom det nok til at se lidt dumt ud. Jeg var dog tilfreds med Brixton, som først gav sig på de sidste 50 meter, og nu har han to løb i kroppen efter pause, fortæller Morten Juul.

Stor vinderchance uden sko
I samme løb kører Morten Juul selv italienskfødte Radamante, men det er ikke noget for spillerne, vurderer træneren, og derfor går vi videre til Chap A P, som starter i 3. løb.

- Tipperen i programmet kalder den ustabil, men det har jeg snakket med vedkommende om, og han indrømmede med det samme, at det var en fejl. Chap har kun galopperet én gang i karrieren, og det var senest i Skive, hvor han gik med sko.

- Jeg håber banen bliver god på fredag, så Chap kan gå uden sko, hvilket er en kæmpe fordel for ham. Det er en god hest ham her, og kan han gå uden sko, så er det en stor vinderchance, afslutter Morten Juul.

Travprogrammet til løbene i Skive, fredag eftermiddag, kan downloades gratis HER.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
16. november 2018, 14:00
På baggrund af en god dialog mellem butikker og erhverv langs Viborgvej, og Skive Kommune, er det besluttet at udsætte opstart af næste etape.
5. november 2018, 13:00
Fredag den 16. november kl. 16:00 tændes byens juletræ og byens nye julebelysning. I år kommer Paw Patrol også forbi og underholder.
14. november 2018, 12:20
Har du fået stjålet din mountainbike i Skive- eller Struer-området, er der nu håb for, at du kan få den tilbage.
16. november 2018, 09:00
Forventes at ankomme til Skive søndag eftermiddag d. 18. november ca. kl. 14:00, sejlende under antiquansk flag.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring