"Har svært ved at se Brixton tabe!"

Foto: Burt Seeger
Trav:

Fredag eftermiddag er der trav i Skive, og især eftermiddagens 6. løb har givet en del opmærksomhed, idet nogle af Danmarks bedste heste er med.

Fra 20 meters tillæg starter således f.eks. O'Grady, Stand And Deliver og Gigant Slugger, mens der fra tillæg starter en håndfuld heste.

Hjemmebanens Morten Juul seler amerikanertraveren Brixton ud fra spidsvolten, og selv om Brixton ikke har opnået plads i tipsrammen, så tror Morten Juul på stor vinderchance.

- Jamen, jeg har svært ved at se Brixton tabe det her løb! Han er superhurtig i både autostart og voltestart, så René Kjær kører selvfølgelig til spids, og hvem skal så komme frem og sætte tempo på løbet, spørger Juul retorisk.

Og det kan Morten Juul måske have ret i, men Brixton står trods alt kun med én sejr i sæsonens 12 starter og resultatrækken hedder 6-0-2-6-0 og især seneste start blev helt forkert.

- Ja, Knud Mønster og jeg tog en ordentlig tørn om spidsen i Aalborg. Jeg var sikker på, at han ville slippe spidsen med Womanizer, når det var 2140m, men sådan gik det ikke, og så kom det nok til at se lidt dumt ud. Jeg var dog tilfreds med Brixton, som først gav sig på de sidste 50 meter, og nu har han to løb i kroppen efter pause, fortæller Morten Juul.

Stor vinderchance uden sko
I samme løb kører Morten Juul selv italienskfødte Radamante, men det er ikke noget for spillerne, vurderer træneren, og derfor går vi videre til Chap A P, som starter i 3. løb.

- Tipperen i programmet kalder den ustabil, men det har jeg snakket med vedkommende om, og han indrømmede med det samme, at det var en fejl. Chap har kun galopperet én gang i karrieren, og det var senest i Skive, hvor han gik med sko.

- Jeg håber banen bliver god på fredag, så Chap kan gå uden sko, hvilket er en kæmpe fordel for ham. Det er en god hest ham her, og kan han gå uden sko, så er det en stor vinderchance, afslutter Morten Juul.

Travprogrammet til løbene i Skive, fredag eftermiddag, kan downloades gratis HER.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
20. marts 2019, 12:00
Mandag den 18. marts kunne Kære Børn i Skive løfte sløret for en nyhed de havde glædet sig til at dele.
21. marts 2019, 09:00
For første gang i 10 år kan de to midt- og vestjyske musikgrupper Ensemble MidtVest og Orkester MidtVest opleves i en fælles koncertrække.
21. marts 2019, 14:00
Alt for få kommer afsted til en synstest. Derfor tilbyder Louis Nielsen nu gratis synstest med sundhedstjek og opfordrer byens borgere til at få undersøgt synet.
20. marts 2019, 14:00
Adrenalin og hestekræfter er kodeordet, når Breum Borger- og Landboforening, Global Pigs og AMK (Aarhus Motorklub) den 15. juni spærrer gaderne i Breum af

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring