“SPØTTRUP PÅ VÆGTEN 2019” bliver skudt i gang

Sundhed og velvære:

Er motivationen i top, og er du/I klar til at ændre jeres livsstil? I “Spøttrup på vægten 2019” står vi sammen og støtter hinanden!

Vi har fokus på at gøre den sunde livsstil til jeres levevej, med fokus på kost og aktiviteter der vil passe ind i jeres hverdag. Pulsen og vores frivillige danner rammerne for at hjælpe hinanden og kæmpe sammen.

Vi er meget forskellige angående kost, og hvilken kost, vi kan se os selv leve af. Derfor har vi valgt at, I får oplæg fra 3 forskellige kostfaglige vejledere. Charlotte Christensen vil fortælle om principperne bag Sense kost. Mette Glintborg Jensen vil fortælle om de 10 kostråd, som sundsstyrelsen anbefaler. Vi får også besøg af Heidi Brøndum, som vil fortælle om livet med antiinflammatorisk kost. Desuden er der et åbent møde, hvor Sundhedscenteret i Skive vil holde et oplæg om, hvordan man ændre sine vaner i en sundere retning.

Det hele fulgt op af: mål og vejning af kroppens sammensætning af knogler, væske, fedt og muskler i forbindelse med søndagstræningerne.  Du kan også få adgang til Pulsens motionshold på linje med Pulsens øvrige medlemmer. Her kan du prøve kræfter med Indoor Biking, puls og styrke, trampolin fitness og Aqua Board fit.

Herudover vil der hver anden søndag kl 10.00 være tilbud om fælles motion og/eller oplæg, hvor hele familien kan deltage. Vi vil have fokus på familie lege og aktiviteter, så alle kan være med.

Uge 3 – 20. jan “Team up” i Balling Skoles gymnastiksal

Uge 5 – 3. feb “Udfordre familien” i Pulsen

Uge 7 – 17. feb “Søndag på bakken” i Pulsen

Uge 9 – 3. mar “Stjerneløb” fra Balling Skoles gymnastiksal

Uge 10 -10. mar “Hvem kommer først?” i Pulsen

Rammerne er meget åbne, og I som deltager er vigtige brikker i at bestemme indhold og afvikle aktiviteterne. Vi hjælper hinanden med at komme i mål. Har du mod på at være med til at stå for en aktivitet eller ideer til hvad vi mere skal lave, så kom med til informationsmødet i Pulsen torsdag d. 10. januar kl 19.00.

Flere datoer og nærmere om indhold følger – følg med på Pulsens Facebook og hjemmeside.

Priser pr person:
Kr. 999,-   Hele pakken inkl. adgang til fitness, wellness og hold i Pulsen på lige fod med andre medlemmer frem til 22. april
Kr. 499,- Får du fælles søndagsmotion, kostoplæg samt vejninger.
   
Pris pr husstand/familie:
Kr. 1799,- Hele pakken inkl. adgang til fitness, wellness og hold i Pulsen på lige fod med andre medlemmer frem til 22. april
Kr. 899,- Får hele familien fælles søndagsmotion, kostoplæg samt vejninger.
Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.
15. juli 2019, 09:00
Den 22.-27. juli 2019 er Spøttrup Borg omdannet til et stort middelaldermarked, hvor både danske og udenlandske aktører deltager.
12. juli 2019, 13:00
Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at finde den 29-årige syrer Ibrahim Salah Jumma, der undløb fra politet torsdag den 11. juli 2019

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring