Sådan lokker du dine børn med ud i sommerlandet

Sundhed og velvære:

Sommerens mange fridage vinker forude. Det er tid til udflugter og samvær i familien. Men hvordan får du ungerne med derud?

Som alle forældre og bedsteforældre ved, ligger familiens aktiviteter i skarp konkurrence med Netflix-serier, Youtube-videoer og Snapchat med vennerne. Løsningen er Geocaching.

Geocaching for nybegynder

Du har sikkert hørt om Geocaching – men hvad er det nu, det går ud på?
Du går på skattejagt med GPS’en i din mobiltelefon og finder nogle 'skatte', der er lagt ud i verden. De kan være gemt i skovbunden eller sat fast under en bænk. Skattene er typisk en vandtæt beholder med blyant, logbog og eventuelt små billige 'gaver'. Du finder cachen ved hjælp af GPS-koordinater. Det er meget enkelt og nemt at følge pilens retning på GPS’en, og det gør skovturen og udflugten til en sjov leg med et formål.

De små vil elske at lege pirater og gå på skattejagt, og de store kan du lokke med blandingen af teknik, motion og naturoplevelser. Det er lidt nørdet, fordi I skal starte foran computeren og plotte koordinaterne for de skatte, I går efter, ind i GPS’en og slutte det samme sted med at registrere jeres fund. Og så kan det faktisk være en udfordring at finde nogle af de svære skatte.

Sommerlandet vrimler med skatte

Der er masser af caches at gå på jagt efter. Der ligger omkring 3 millioner geocaches over hele verden, og mere end 30.000 i Danmark. Der er private, der gemmer små bokse med logbog og smågaver i byen og i naturen. Men også turistforeninger, campingpladser, spejdere og virksomheder har set ideen og udnytter jagtens fascination i deres markedsføring. De laver lokale skattejagter og viser seværdighederne frem, enten i naturen eller måske som en guidet rundtur til byens skulpturer. Du kan vælge at finde et antal skatte indenfor en kilometers radius, eller du kan lade jagten føre dig rundt i landet til udvalgte steder.

Geocaching er den ultimative turistguide

En geocache skattejagt kan guide dig til ukendte egne og oplevelser, som ellers er forbeholdt de lokale. Du kan besøge Danmarks allerskønneste steder ved at følge dækproducenten Bridgestones GeoTour. Lokale over hele Danmark har nomineret netop deres skønne sted og Bridgestone har udvalgt 30 lokaliteter. Find bare én af de 30 skatte og deltag i lodtrækningen om en kør-selv-ferie for hele familien.

Du finder cachen ved hjælp af GPS-koordinater, som du finder på www.geocaching.com eller på lokale hjemmesider.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
11. november 2019, 11:00
Den lokale springrytter, Anna-Mathilde Alsing Nielsen fra Dølby ved Skive, deltog i weekenden til de jyske mesterskaber i Ålborg.
1. november 2019, 08:00
Traditionen tro, afholdes der mange julemarkeder på Skiveegnen. Se listen over julemarkeder her.
12. november 2019, 09:00
Søndag den 24. november kl. 16 spiller The Blackbirds i Fur Kirke.
4. november 2019, 15:30
Som den første sundhedspleje i verden er afdelingen i Skive Kommune blevet certificeret Marte Meo-institution.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring