Nyt klinikfællesskab i Skive Sundhedshus til gavn for borgerne

Sundhed og velvære:

For nylig flyttede Skive Kommunes nye akutteam og den kommunale sygeplejeklinik i sundhedshuset ind i lokaler ved Akutklinikken, hermed huser Skive Sundhedshus et unikt naboskab til gavn for borgerne.

Dermed er de nære tilbud til akut syge i Skive Kommune nu samlet under samme tag, og naboskabet giver et unikt fællesskab om at løse opgaver og dele viden til gavn for borgerne.

Det nye fællesskab markerer Skive Kommune og Regionshospitalet Skive sammen med den lokale vagtlægeordning.
Det sker ved en reception torsdag den 22. juni kl. 15.00 i Skive Sundhedshus ved receptionen – indgang til receptionen/Akutklinikken ligger nær parkering P4 og P6.

Ved receptionen deltager bl.a. repræsentanter fra Skive Kommunes nye akutteam, Regionshospitalet Skives akutklinik, den kommunale sygeplejeklinik i sundhedshuset og vagtlægeordningen på hospitalet. Herudover deltager formand for Sundheds- og Forebyggelsesudvalget i Skive Kommune Peder Christensen samt repræsentant fra regionsrådet i Region Midtjylland.

Det nye klinikfællesskab i Skive Sundhedshus

Chef for Pleje og Visitation i Skive Kommune og hospitalsdirektør Lars Dahl Pedersen fra Hospitalsenhed Midt siger bl.a.:

- Det bedste tilbud for borgerne er ofte at få hjælpen i nærmiljøet og dermed undgå lange transporter og indlæggelse. Med klinikfællesskabet samler vi kræfterne i det nære sundhedsvæsen - til gavn for borgerne. Samtidig opruster vi i kommunen vores indsats med et helt nyt akutteam, som skal arbejde tæt sammen med hospitalet og de praktiserende læger. Det betyder, at vi hurtigt kan tage over, når borgeren har været på hospitalet eller hos lægevagten. Og med en fælles daglig base i klinikfælleskabet bliver samarbejdet mere smidigt og effektivt, siger Elsebeth Hummelgaard, chef for Pleje og Visitation i Skive Kommune.

- Det er helt specielt, at vi som hospital med en akutklinik kan bo dør om dør med både vagtlægen, kommunens akutteam og ydermere en kommunal sygeplejeklinik. Det er de tre sektorer - kommune, hospital og praktiserende læge, der samarbejder om at give borgerne det rette sundhedstilbud. Jeg er sikker på, at mange flere akut syge patienter kommer til at mærke, at vi sammen kan gøre nogle ting lettere for dem og deres pårørende, siger hospitalsdirektør Lars Dahl Pedersen.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.
5. juli 2019, 09:00
Sundsøre Festival 2019 afholdes den sidste weekend i juli fra den 26.-27. juli. Det bliver et par dage fyldt med musik.
12. juli 2019, 13:00
Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at finde den 29-årige syrer Ibrahim Salah Jumma, der undløb fra politet torsdag den 11. juli 2019
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring