Nye lokaler til terapeut fra Skive-området

Foto: Kira Steensgaard
Sundhed og velvære:

Den 9. november åbnede terapeut Kira Steensgaard dørene op for sin nye praksis i Stårup.

Kira havde søgt nye lokaler, hvor der både var plads til klienter og kursister. I efteråret 2017 åbnede en ny mulighed sig, da afdøde Kunstmaler Torben Harder Rasmussens bolig blev sat til salg.

Ude på landet, mellem træerne og med udsigt til fjorden ligger huset unikt for det arbejde Kira har som selvstændig terapeut: "Tidligere lå min praksis på posthustorvet i Skive, et fint sted, at opstarte en virksomhed, men efterhånden, som mit virke har spredt sig til udenfor Skive, og med eget behov for at udbyde kurser, blev stedet for lille".

Renoveringen af Torben Harders hus har i sig selv været en proces. Huset var efter nogle år uden beboelse, blevet indhyllet af skovens træer og edderkopper, havde haft frit spil. Med kyndige lokale håndværkere står huset nu med en sjæl, fra Torben Harders tid, hvor billeder malet på væggene er bevaret. Hans tidligere atelier, er nu samtale- og behandlerrum, hvor lyset vælter ind.

"Min tilgang til klienternes ubalance fysisk, som psykisk, er at jeg afdækker årsagssammenhænge. Jeg SER altid krop, psyke og sjæl i en sammenhæng. Tre uadskillelige systemer. Dvs. har en klient ondt i ryggen, kan det skyldes mange andre ting end kun specifikt, ondt i ryggen - men det er der smerten viser sig. Andre, som kommer med psykiske ubalancer, kan skyldes helt andre udfordringer, end det billede, man ser her og nu. Jeg laver altid en grundig gennemgang, af den enkelte klient, helt fra fødslen af. Herefter lægges en plan for den enkelte og jeg slipper ikke før klienten 'går selv'." fortæller Kira Steensgaard.

Efterhånden har Kira fået opbygget et netværk af selvstændige behandlere, f.eks. læge, psykiater, kostvejledere, heil praktikere, akupunktør, øjenspecialister m.fl., både i ind- og udland, som hun henviser til.

"Siden jeg åbnede min praksis for 4 år siden, har jeg kun oplevet stor tilstrømning. Jeg er dybt taknemmelig for mennesker finder vejen, og at jeg kan hjælpe dem videre i livet. De klienter, som kommer her, er ofte desperate, da de i flere år har forsøgt at få hjælp, i et system, som er udfordret hele vejen rundt. Et offentligt system, som er presset og ikke har tiden til at se bagom problemet og at sammensætte et tilbud, som støtter "det hele menneske". afslutter Kira Stensgaard.

Har du lyst til at læse mere om Kira Steensgaard kan du besøge hendes hjemmeside kirasteensgaard.dk

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.
15. juli 2019, 09:00
Den 22.-27. juli 2019 er Spøttrup Borg omdannet til et stort middelaldermarked, hvor både danske og udenlandske aktører deltager.
12. juli 2019, 13:00
Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at finde den 29-årige syrer Ibrahim Salah Jumma, der undløb fra politet torsdag den 11. juli 2019

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring