Ny dagcreme fra Fur

Sundhed og velvære:

Sammenhængen er, at Lisbeth Klode har udviklet en økologisk hudplejeserie, der indeholder naturlige planter fra Fur samt råstoffet moler. Og da Lisbeth Klode bor og driver forretning fra Fur, har hun naturligt givet hudplejeserien navnet Fur Moler Car.

Hudplejeserien indeholder dag- og natcremer, bodylotion, shampoo og håndcreme – der udover naturligt /økologisk indhold af lokale ingredienser som bl.a. salvie, hyben, kamille, morgenfrue, brændennælde, tang, havtorn og padderokke også indeholder hudplejeserien en helt speciel ingrediens, nemlig moler fra de lokale molergrave på Fur.

Fårene gav startskuddet
Lisbeth Klode og hendes mand driver Fur Ø Gårdbutik, hvor de bl.a. holder får. Og det var faktisk fårene, der satte gang i hudplejeserien. Eller– ikke fårene, men spinderierne, der efter hver klipning fortalte, at ulden fra familiens får var blødere end uld fra får af samme race. Ifølge Lisbeth Klode kunne dette kun forklares ved, at fårene optager vitaminer og mineraler gennem græsset på moler-skrænterne.

Særlige egenskaber
Hudplejeseriens faste ingrediens er derfor moler, der er et 55 mio. år gammelt lag af ler, aske mm. Moler, der kun udvindes på Fur og Mors, absorberer fugten fra vand og olie, der efterfølgende afgives som fugt, når det påføres via creme / shampoo. Denne unikke egenskabe kombineres i Fur Moler Care med naturlige håndplukkede ingredienser med hver et bestemt formål – f.eks. kamille, der er kendt for at berolige huden.

Afhjælper psoriasis
På baggrund af molerets virkning, har Lisbeth Klodes hudplejeserie dannet grundlag for et forskningsprojekt på Københavns universitets afdeling for hudsygedomme, hvor man har konstateret, at moleret kan afhjælpe psoriasis.

-Jeg har mange brugere af min hudplejeserie, som har psoriasis, fortæller Lisbeth Klode, der tilføjer, at hun udelukkende har positive tilkendegivelser fra kunderne, der alle er glade for at anvende produkter af den rene natur på Fur og som i stort tal genbestiller hudplejeprodukterne.

-Derfor siger vi, at ”hudplejeserien er en gave fra naturen”, konkluderer Lisbeth Klode, der sælger sine produkter i Fur Ø Gårdbutik

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk