National Store Lusedag for 18. år i træk

Foto: Pixabay
Sundhed og velvære:
Den 31. januar er det igen den årlige Store Lusedag - i år for 18. gang. Jo flere der er med, jo mere effektiv er aktionen. Spred derfor meget gerne denne opfordring.
 
Lus kan findes og fjernes alene med en egnet tættekam. Tag genanvendelig lusekam i anvendelse. Du skalaltid tjekke for lus med en tættekam, så er du halvt igennem med at fjerne lusene. Du behøver ikke anskaffe’lusekure’, som kræver gentagne indkøb af midler, når det rækker med: viden, koordinering, tættekam og hårbalsam i nyvasket vådt hår. Bliv selvhjulpen med viden.
 
Nej, du skal ikke sanere i omgivelserne.
Hovedlus lever i hår på menneskers hoveder. De klatrer rundt i hovedhåret, hvor der er fugtigt og varmt, og lus er sarte for udtørring og lever af ofte at suge blod fra hovedbunden. Æg lægges på hovedhår nær hovedbunden. Æggene skal have tilstrækkelig varme fra hovedbunden for at kunne klække. Lus ’smitter’ mellem de, der har hoved og hårkontakt. Des længere hår des større risiko for ’smitte’ og gemmeleg. Drenges korthårsfrisurer er ikke lusenes foretrukne fouragerings-og gemmested.
 
Hvorfor står de bedste tættekamme ikke altid fremme på apoteks-hylder?
Mistanken er at selv apoteker foretrækker at sælge produkter, der skal købes gentagne gange frem for genanvendeligt udstyr. Genanvendeligt Bug Buster-kittet giver udførlig forklaring på ’hvorfor og hvordan’. Et samlet sæt, så du er klar til at gå i gang. Der er flere tættekamme, 3 gule kamme til lusetjek og en tættekam til kosmetisk fjernelse af tomme luseæg-skaller, samt en kam til udredning af ’ugler’, inden kæmning med tættekam. Et
hvidt ’plastikslag’ følger med til at afdække tøjet efter hårvask. Bug Buster tættekammene er udviklet og forhandles gennem den velgørende organisation Community Hygiene Concern UK, www.CHC-org.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk