Lokal optiker lancerer tysk superbrand

Foto: Louis Nielsen
Sundhed og velvære:

Nærmere betegnet er der ikke blot tale om en ny kollektion af brillestel, men også en ny version af selve brandet, idet Hugo Boss-koncernen har samlet alle deres modekollektioner i to enkeltstående brands; nemlig HUGO og BOSS – hvor modehuset tidligere har kørt med fire forskellige designlinjer.

Det betyder, at chefoptiker Niels Burchardt i Louis Nielsen Skive nu er klar med nyeste mode i serien HUGO fra et af verdens absolut førende modehuse – noget, som ligger i direkte forlængelse af optikerkædens mission om at være helt i front med bl.a. brillemode.

Niels Burchardt bemærker, at det er enormt positivt at kunne lancere denne stelserie fra et af verdens mest kendte modebrands. Serien afspejler nemlig et skarpt fokus på mode, der kan fremhæve ens individuelle stil og samtidig fungere i en hvilken som helst sammenhæng, uanset om det er casual, business eller galla.

Mænd har mere fokus på brillemode
Den nye stelserie, der allerede nu findes i alle Louis Nielsens butikker, består af i alt 20 forskellige stel af acetat og metal, hvoraf 15 er designet til mænd og fem er designet til kvinder.

Og selvom man i stigende grad ser, at stel kan bruges på tværs af køn, er det ifølge Niels Burchardt stadig rigtig spændende, at HUGO her kommer med en serie, hvor der især er mange flotte stel til herrer, idet danske mænd kun får mere og mere fokus på brillemode.

International mode er et bevidst valg
Lanceringen af stelserien fra HUGO er blot den seneste i en efterhånden lang række af store brandlanceringer i Danmarks største optikerkæde. Således har Louis Nielsen tidligere bl.a. lanceret eksklusive brillestel fra store modebrands som Day Birger et Mikkelsen, Balmain, Kylie Minogue, Will.I.Am, Tommy Hilfiger, Karl Lagerfeld og mange flere. Man kan læse mere om de mange modebrands på www.louisnielsen.dk/briller/designerbriller.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.
15. juli 2019, 09:00
Den 22.-27. juli 2019 er Spøttrup Borg omdannet til et stort middelaldermarked, hvor både danske og udenlandske aktører deltager.
26. juni 2019, 09:00
Salling Group tilbagekalder et parti Tahiti vaniljestænger. Der er konstateret vækst af mug (skimmel) i produktet.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring