Lokal optiker donerer 10.000 kr. til julehjælp

Foto: Louis Nielsen
Sundhed og velvære:

Mens væksten generelt stiger i Danmark, er det ikke alle, der får flere og flere penge mellem hænderne.

Flere og flere familier får svært ved at få pengene til at slå til op til jul. Det mærker man hos Skive menighedsråd, som uddeler penge til økonomiske trængte i lokalområdet i de tre bysogne Skive, Egeris og Resen. Menighedsrådet donerer penge ud fra ansøgninger om julehjælp, som det modtager, og de ser en stigning i antallet af disse ansøgninger.

- De seneste år har vi set en stigning i antallet af ansøgninger fra mennesker, som har svært ved at få råd til julegaver til deres børn og julemaden, fortæller Mads Callesen, der er sognepræst i Skive sogn og med til uddelingen af julehjælpen.

Donationerne følger dog ikke med det stigende behov for støtte til de økonomiske trængte. Således har Skive menighedsråd oplevet faldende støtte de seneste år. I 2016 modtog menighedsrådet 162.400 kroner, mens støtten i 2017 var 113.600.

Donation fra lokal optiker
Louis Nielsen i Skive er en af de lokale virksomheder, der har igen har valgt at donere penge for at støtte med julehjælp. Chefoptiker og medejer af butikken, Niels Burchardt, støtter for femte gang.

- At stå som familie uden penge til gaver og julemad er hårdt, og med en donation ønsker vi igen i år at gøre livet lidt lettere for en række familier, der ikke har mange penge at gøre med. Det betyder meget for os at støtte dem, der ikke har så meget, fortæller Niels Burchardt.

Menighedshjælpen og sognepræst Mads Callesen er taknemmelige for hjælpen.

- Alle bidrag kan bruges, så vi er meget glade for alle de donationer, vi får ind. Vi håber at kunne indsamle endnu mere end vi gjorde sidste år, fortæller Mads Callesen

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
1. november 2019, 08:00
Traditionen tro, afholdes der mange julemarkeder på Skiveegnen. Se listen over julemarkeder her.
14. november 2019, 13:00
Lørdag den 16. november inviterer Skive Symfoniorkester alle til en festlig koncert i KCL kl. 16.00.
15. november 2019, 09:00
Spøttrup Cirklen modtager Skive Kommunes Kulturpris 2010, mens fyrtårnsprisen ’Årets Otto’ går til den kunstneriske ildsjæl Troels Madsen.
14. november 2019, 09:00
Der var flot opbakning til indvielsen af Hald Folkeskov, hvis etablering i dag blev sat i gang med plantningen af de første 50 frugttræer.

Find virksomhed
Søg her
Dynamic-it
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring