Lokal optiker donerer 10.000 kr. til julehjælp

Foto: Louis Nielsen
Sundhed og velvære:

Mens væksten generelt stiger i Danmark, er det ikke alle, der får flere og flere penge mellem hænderne.

Flere og flere familier får svært ved at få pengene til at slå til op til jul. Det mærker man hos Skive menighedsråd, som uddeler penge til økonomiske trængte i lokalområdet i de tre bysogne Skive, Egeris og Resen. Menighedsrådet donerer penge ud fra ansøgninger om julehjælp, som det modtager, og de ser en stigning i antallet af disse ansøgninger.

- De seneste år har vi set en stigning i antallet af ansøgninger fra mennesker, som har svært ved at få råd til julegaver til deres børn og julemaden, fortæller Mads Callesen, der er sognepræst i Skive sogn og med til uddelingen af julehjælpen.

Donationerne følger dog ikke med det stigende behov for støtte til de økonomiske trængte. Således har Skive menighedsråd oplevet faldende støtte de seneste år. I 2016 modtog menighedsrådet 162.400 kroner, mens støtten i 2017 var 113.600.

Donation fra lokal optiker
Louis Nielsen i Skive er en af de lokale virksomheder, der har igen har valgt at donere penge for at støtte med julehjælp. Chefoptiker og medejer af butikken, Niels Burchardt, støtter for femte gang.

- At stå som familie uden penge til gaver og julemad er hårdt, og med en donation ønsker vi igen i år at gøre livet lidt lettere for en række familier, der ikke har mange penge at gøre med. Det betyder meget for os at støtte dem, der ikke har så meget, fortæller Niels Burchardt.

Menighedshjælpen og sognepræst Mads Callesen er taknemmelige for hjælpen.

- Alle bidrag kan bruges, så vi er meget glade for alle de donationer, vi får ind. Vi håber at kunne indsamle endnu mere end vi gjorde sidste år, fortæller Mads Callesen

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.
15. juli 2019, 09:00
Den 22.-27. juli 2019 er Spøttrup Borg omdannet til et stort middelaldermarked, hvor både danske og udenlandske aktører deltager.
12. juli 2019, 13:00
Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at finde den 29-årige syrer Ibrahim Salah Jumma, der undløb fra politet torsdag den 11. juli 2019

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring