Lær at tackle angst og depression

Foto: Pixabay
Sundhed og velvære:

Kurset "Lær at tackle angst og depression" er for unge mellem 15 og 25 år, der har symptomer på angst og/eller depression.

Nogle af deltagerne har angst og depression lige nu, andre har tidligere haft symptomer og har brug for redskaber til at forebygge, at de kommer tilbage.

Kursets formål er, at deltagerne får redskaber til og øvelse i at håndtere symptomer på angst og/eller depression. Formålet er også at arbejde med symptomer, som angst og depression kan give i hverdagen. Det kan for eksempel være forholdet til familie eller venner, at man kommer mindre ud end man plejer, eller at man ikke kan overkomme skolen eller praktiske ting.

Et meget engageret team af undervisere bestående af Amalie Philipsen og Anja Nielsen, som selv har haft angst og/eller depression, står klar til at tage imod de unge. Der er altså hverken psykologer, sygeplejersker eller læger, der underviser på kurset. Underviserne er almindelige mennesker, der - ligesom de unge - har haft symptomer på angst og/eller depression. De ved hvordan det føles og de har stor forståelse for den situation, som kursisterne er i.

Kurset består af 7 kursusgange (torsdage) à 3 timer. Man mødes en gang om ugen. Hvis man har lyst, er der mulighed for at deltage i en netværksgruppe og på den måde fortsætte kontakten med de andre deltagere, efter kurset er slut.

Gevinster ved at deltage:

  • Man møder andre unge i samme situation og med samme udfordringer
  • Man hører om andres måder at tackle deres symptomer og udfordringer på
  • Man får ny inspiration og mulighed for at dele sine tanker og erfaringer
  • Man behøver ikke at tale om noget bestemt, og man kan nøjes med at lytte, hvis man har det bedst med det
  • Man bliver en del af en gruppe, der kender til at have det på samme måde
  • Hvis man har lyst, er der mulighed for at fortsætte kontakten med de andre deltagere, efter kurset er slut

HUSK

Kom til åbent hus på Frederiksdal Allé 23 den 13. december 2017 kl. 15.00-18.00

Kom og mød de dygtige instruktører, se lokalerne og få svar på alle dine spørgsmål om "Lær at tackle angst og depression". Arrangementet henvender sig til alle interesserede - både professionelle, pårørende og selvfølgelig eventuelt kommende kursister.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk