Infomøde om Stafet for Livet

Sundhed og velvære:

Stafet For Livet er for alle, og derfor også for dig. Uanset alder, køn, nationalitet, fysisk formåen - alle kan være med. Onsdag den 5. april kl. 19.00 holder Skive Bibliotek et informationsmøde om Stafet For Livet på Skive Bibliotek. Her kan du få svar på dine spørgsmål i forhold til Stafetten, og hvorfor du skal deltage. Stafet For Livet skal opleves.

Stafet For Livet er et døgn, hvor vi fejrer livet. Stafetten er håbet, vi sender videre til kræft ramte. Håbet om et godt liv med kræft, at mange overlever en kræftdiagnose og bliver rask igen, eller lever et godt liv med sygdommen. Kom og se de mange med gule T-shirt, de er overlevere af kræft, fighterne. Har du selv haft kræft, er du en fighter og dermed én af vore æresgæster. Skive Bibliotek sørger for en god middag i samvær med en pårørende og andre, der har været igennem lignende sygdomsforløb. Det er altid godt at danne netværk med andre i samme situation.

Du kan deltage på et hold. De 24 timer symboliserer et døgn i en kræftramts liv. De kæmper lige meget dag og nat. Sygdommen kender ikke forskel, den sover ikke. Der skal blot være én fra holdet på banen hele døgnet, men der må gerne være flere. Dette symboliserer hvor vigtigt, det er, at man står sammen. Skive Bibliotek har et Åbent hold, hvor du kan deltage, hvis du ikke har tilknytning til andre hold. Du kan tilmelde dig på hjemmesiden www.stafetforlivet.dk/skive , hvor du kan læse om Stafet For Livet.

Stig Seidenfaden håber at ses på biblioteket, hvor de fortæller meget mere om Stafetten i Skive.

Stafet For Livet kommer i 68 byer i løbet af sommeren 2017. Det er til fordel for Kræftens Bekæmpelse og de mange kræftramte og deres familier. 10 % af overskuddet fra stafetten går til lokalforeningen, så de kan gøre noget lokalt for kræftramte. Det koster 100 kr. at deltage på et hold og 50 kr. for børn.

Stafet For Livet Skive afvikles i år d. 27.-28. maj.

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk