Har du brug for paryk?

Foto: Klipperiet Frisør og Parykhus
Sundhed og velvære:

Som en af de eneste frisørsaloner på Skive-egnen er medindehaver af Klipperiet – Frisør og Parykhuset, Liane Nielsen, uddannet i parykker og delparykker til kemobehandlede kræftpatienter eller kunder, der på anden vis har mistet håret, bl.a. Alopecia.

Klipperiet – Frisør og Parykhuset, har også et stort udvalg i smarte tørklæder, turbaner og kasketter til kunder med hel eller delvis skaldethed.
Frisør Liane Nielsen er uddannet for 4-5 år siden inden for parykker hos Toftild Alternativt Hår i Aalborg, der har mange års erfaring i parykker – og det er også herfra, at Klipperiet – Frisør og Parykhuset får deres parykker.
- Udover at tage mål til parykker og yde fuld service på parykker, så har jeg uddannet mig i at lime hårdele eller toupeer på hovedbunden, hvilket er en rigtig god løsning til dem, der lider at pletskaldethed efter strålebehandling eller kemo, betændelse i hårsækkende eller lignende. Men man kan også benytte princippet ved en helparyk, forklarer Liane Nielsen.
Hun samarbejder tæt med Alternativt Hår på området, og metoden hedder Hår for livet by Toftild.

Det pålimede hår sidder fast på hovedbunden i en periode på typisk fire uger, hvorefter håret tages af, renses eller nyt sættes på igen, klippes sammen med frisuren og styles. Fordelen ved denne metode er, at man kan sove, svømme, dyrke sport og i det hele taget leve et normalt liv med det pålimede hår, forklarer Liane Nielsen og tilføjer, at parykker er kategoriseret som et hjælpemiddel og derfor kan man indhente offentligt tilskud til behandlingen eller til købet af en paryk.
Liane Nielsen og Berit Halborg Nielsen ejer sammen, Klipperiet Frisør og Parykhus der udover parykafdelingen, er en frisørsalon der er opdateret i alt inden for hår til – unge, gammel, kvinder eller mænd – Vi arbejder med at skabe en personlig frisure til den enkelte, frisører med den 4 årige godkendte uddannelse, er uddannet til at skabe mode og følge tiden.

Tilskud til paryk eller del paryk.

En paryk defineres i Serviceloven som et "personligt, kropsbåret hjælpemiddel". Det betyder, at du kan søge tilskud til din paryk hos din kommune, hvis det vurderes, at du har en nedsat funktionsevne som følge af dit hårtab. Langt de fleste af vores kunder oplever deres hårtab som et handicap, og for mange kan det i yderste konsekvens også opleves som en markant social belastning. Det er et problem der skal tages alvorligt.

Der kan være mulighed for at søge støtte hvis du har haft et sygdomsbetinget hårtab, f.eks. Alopecia eller ar efter strålebehandling og operation eller kemo. Vi har et godt samarbejde med kommunerne.

Du er velkommen til at kontakte Liane for nærmere information om vores forskellige hårløsninger. Første hårkonsultation er gratis og uforpligtende.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
22. marts 2019, 14:00
Banestiens fremtid ligger i dine hænder.
22. marts 2019, 08:00
Den seneste måneds tid har Midt- og Vestjyllands Politi fået flere anmeldelser om tyveri af gps-udstyr og andet udstyr fra landbrugsmaskiner.
20. marts 2019, 12:00
Mandag den 18. marts kunne Kære Børn i Skive løfte sløret for en nyhed de havde glædet sig til at dele.
22. marts 2019, 10:00
Forventes at ankomme til Skive Havn søndag middag den 24. marts, sejlende under hollandsk flag.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring