Gratis og anonym råd og vejledning omkring alkohol

Sundhed og velvære:

Skive Kommune deltager i den landsdækkende RESPEKT-kampagne, og i den forbindelse tilbyder Sundhedscenter Skive i samarbejde med Rusmiddelcenter Skive gratis og anonym råd og vejledning omkring alkohol.

Skive Kommune deltager i oplysningskampagnen RESPEKT, som Alkohol & Samfund og TrygFonden står bag. Ud over at vise borgerne, at det giver respekt at gå i behandling, skal kampagnen oplyse om kommunernes gratis og skræddersyede behandlingstilbud til alkoholmisbrugere.


Sundhedscenter Skive tilbyder gratis og anonym råd og vejledning omkring alkohol

I forbindelse RESPEKT-kampagnen tilbyder Sundhedscenter Skive i samarbejde med Rusmiddelcenter Skive gratis og anonym råd og vejledning omkring alkohol.

Tilbuddet er for alle borgere i Skive Kommune, der har spørgsmål omkring alkohol, herunder forbrug og misbrug. Tilbuddet er også til pårørende.


Tidspunkt:

Mandag den 18. januar 2016 kl. 10-13

Tirsdag den 19. januar 2016 kl. 10-13

Torsdag den 21. januar 2016 kl. 10-13


Råd og vejledning vil foregå ved en individuel samtale med en behandler fra Rusmiddelcentret. Samtalerne vil foregå i Sundhedscenter Skive på plan 3 i mødelokale 3. Det er ikke nødvendigt at bestille tid. Dog kan ventetid forekomme.

Om RESPEKT-kampagnen

Siden 2007 har alle haft ret til gratis alkoholrådgivning og behandling gennem deres kommune. Det er der desværre ikke nok, der ved, og i dag går der cirka 11 år, før en alkoholmisbruger søger hjælp hos kommunen. Derfor iværksætter Alkohol & Samfund og TrygFonden nu en kampagne, der skal oplyse danskerne om, at der er hjælp at hente i deres kommune.

På kampagnens hjemmeside, kan man anonymt teste om alkoholforbruget er for højt og få vejledning til at komme i gang med behandling i sin kommune.

De kommende uger vil kampagnen via film, lokale events og sociale medier vise respekt og give et skulderklap til dem, der vælger at gå i alkoholbehandling. Desuden vil kampagnen oplyse om kommunernes gratis og skræddersyede behandlingstilbud til alkoholmisbrugere.

Mere info om kampagnen kan ses på hope.dk

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
16. november 2018, 14:00
På baggrund af en god dialog mellem butikker og erhverv langs Viborgvej, og Skive Kommune, er det besluttet at udsætte opstart af næste etape.
5. november 2018, 13:00
Fredag den 16. november kl. 16:00 tændes byens juletræ og byens nye julebelysning. I år kommer Paw Patrol også forbi og underholder.
16. november 2018, 09:00
Forventes at ankomme til Skive søndag eftermiddag d. 18. november ca. kl. 14:00, sejlende under antiquansk flag.
14. november 2018, 12:20
Har du fået stjålet din mountainbike i Skive- eller Struer-området, er der nu håb for, at du kan få den tilbage.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring