Forebyg hudallergi med allergimærket Den Blå Krans

Foto: Colourbox
Sundhed og velvære:

10 procent af alle danskere har allergi over for et eller flere kemiske stoffer. Og omkring 200.000 danskere har allergi over for parfumestoffer. Allergi kan ramme alle, men parfumeallergi kan forebygges. Og går du efter allergimærket Den Blå Krans, er du godt hjulpet på vej.

Smører du dig hver dag ind i bodylotion og bruger deodorant og shampoo, der indeholder parfume? Så er det en god idé at give dit parfumeforbrug et eftersyn. For jo oftere du møder parfume, jo højere er risikoen for at få parfumeallergi.

Selvom risikoen for parfumeallergi let kan minimeres ved at bruge mindre parfume, så kan det være svært at gennemskue, hvilke produkter, der indeholder parfume. En ny undersøgelse fra Miljøstyrelsen viser, at mange ikke er klar over, at flere af deres plejeprodukter indeholder parfume.

Samtidig tror mange, at de ikke kan få parfumeallergi, hvis de bruger produkter, der er naturlige eller økologiske. Men også de naturlige stoffer kan give allergi.

Det trygge valg
Det behøver dog ikke at være svært at styre uden om parfume. Man skal blot gå efter produkter med Astma-Allergi Danmarks allergimærke Den Blå Krans. De er altid parfumefri, ligesom de heller ikke indeholder stoffer, hvor der er set allergi hos flere personer.

Og det er let at finde produkter, der er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark. I disse uger kører Matas fx en kampagne med tilbud på Made by Matas produkter, der bærer allergimærket Den Blå Krans. Serien indeholder alt fra ansigtscreme og solcreme til bind og balsam.

- Langt de fleste af medlemmerne i vores loyalitetsklub prioriterer allergimærket Den Blå Krans højt, når de vælger plejeprodukter til daglig brug. Det viser i hvert fald de svar, vi får, når vi i kvantitative undersøgelser spørger medlemmerne i Club Matas. Vi har rigtig mange produkter på hylderne med mærket på, hvoraf over 70 af dem er Matas egne, siger informations- & miljøchef i Matas, Henrik Engberg Johannsen og fortsætter, - Derved gør vi det nemt for allergikere og andre at finde personlig pleje helt uden kendte allergene stoffer, når det er det, de ønsker,

Også apotekerne og flere dagligvarekæder som blandt andet Coop og Rema 1000 sætter med jævne mellemrum fokus på produkter med allergimærket Den Blå Krans. Astma-Allergi Danmark bakker naturligvis op om alle initiativer, der sætter fokus på allergimærket Den Blå Krans, der lige nu pryder over 1000 produkter på hylderne i Danmark. Den lange række af produkter gør det let at beskytte huden fra top til tå.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
20. marts 2019, 12:00
Mandag den 18. marts kunne Kære Børn i Skive løfte sløret for en nyhed de havde glædet sig til at dele.
19. marts 2019, 14:30
Endnu en god grund til at besøge Fur.
19. marts 2019, 09:00
Ryd op i dine gemmer, og begynd allerede nu at samle de ting du gerne vil af med.
15. marts 2019, 13:00
I forbindelse med de tragiske hændelser i New Zealand hvor mindst 40 mennesker meldes dræbt, opfordrer dansk politi nu på det kraftigste til, at man ikke deler videoer fra hændelsen.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring