Forebyg hudallergi med allergimærket Den Blå Krans

Foto: Colourbox
Sundhed og velvære:

10 procent af alle danskere har allergi over for et eller flere kemiske stoffer. Og omkring 200.000 danskere har allergi over for parfumestoffer. Allergi kan ramme alle, men parfumeallergi kan forebygges. Og går du efter allergimærket Den Blå Krans, er du godt hjulpet på vej.

Smører du dig hver dag ind i bodylotion og bruger deodorant og shampoo, der indeholder parfume? Så er det en god idé at give dit parfumeforbrug et eftersyn. For jo oftere du møder parfume, jo højere er risikoen for at få parfumeallergi.

Selvom risikoen for parfumeallergi let kan minimeres ved at bruge mindre parfume, så kan det være svært at gennemskue, hvilke produkter, der indeholder parfume. En ny undersøgelse fra Miljøstyrelsen viser, at mange ikke er klar over, at flere af deres plejeprodukter indeholder parfume.

Samtidig tror mange, at de ikke kan få parfumeallergi, hvis de bruger produkter, der er naturlige eller økologiske. Men også de naturlige stoffer kan give allergi.

Det trygge valg
Det behøver dog ikke at være svært at styre uden om parfume. Man skal blot gå efter produkter med Astma-Allergi Danmarks allergimærke Den Blå Krans. De er altid parfumefri, ligesom de heller ikke indeholder stoffer, hvor der er set allergi hos flere personer.

Og det er let at finde produkter, der er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark. I disse uger kører Matas fx en kampagne med tilbud på Made by Matas produkter, der bærer allergimærket Den Blå Krans. Serien indeholder alt fra ansigtscreme og solcreme til bind og balsam.

- Langt de fleste af medlemmerne i vores loyalitetsklub prioriterer allergimærket Den Blå Krans højt, når de vælger plejeprodukter til daglig brug. Det viser i hvert fald de svar, vi får, når vi i kvantitative undersøgelser spørger medlemmerne i Club Matas. Vi har rigtig mange produkter på hylderne med mærket på, hvoraf over 70 af dem er Matas egne, siger informations- & miljøchef i Matas, Henrik Engberg Johannsen og fortsætter, - Derved gør vi det nemt for allergikere og andre at finde personlig pleje helt uden kendte allergene stoffer, når det er det, de ønsker,

Også apotekerne og flere dagligvarekæder som blandt andet Coop og Rema 1000 sætter med jævne mellemrum fokus på produkter med allergimærket Den Blå Krans. Astma-Allergi Danmark bakker naturligvis op om alle initiativer, der sætter fokus på allergimærket Den Blå Krans, der lige nu pryder over 1000 produkter på hylderne i Danmark. Den lange række af produkter gør det let at beskytte huden fra top til tå.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
5. juli 2019, 09:00
Sundsøre Festival 2019 afholdes den sidste weekend i juli fra den 26.-27. juli. Det bliver et par dage fyldt med musik.
22. juli 2019, 09:00
Lørdag den 17. august 2019 fylder Thise Friskole 40 år, og det skal fejres med en dag fyldt med aktiviteter.
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.
11. juli 2019, 11:00
Region Midtjylland gav i efteråret 2018 dødsstødet til rute 50, som kørte mellem Skive og Viborg via Ørum.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring