Fordøjelse skal være en fornøjelse

Sundhed og velvære:

Torsdag aften den 3. marts kl. 19.00 holder kostvejleder Lene Hansson foredrag på Skive Bibliotek. Lene Hanson er efterhånden kendt vidt og bredt for sine mange bøger, foredrag og optræden i diverse tv-udsendelser.

I de senere år har hun beskæftiget sig indgående med menneskets fordøjelse, fordi flere og flere mennesker døjer med tarmproblemer, faktisk 10 % af os, døjer med fordøjelsen, i form af irritabel tarm, forstoppelse, diarre, luft i maven, mavesmerter, forskellige tarmsygdomme m.m. Foredraget giver konkrete værktøjer til hvordan du får din fordøjelse til at fungere og hvordan du dermed kan få bedre balance i hele din krop og psyke. En dårlig tarmbakterieflora, kan være medvirkende årsag til andre sygdomme, viser den nyeste forskning. Det tyder på, at fordøjelsen er et "overset organ", som mange sygdomme kan henføres til. Derfor er det vigtigt at rette op på ubalancer i fordøjelsen, for at få balance i HELE kroppen. Lene går bl.a. ind for at udelukke særlige sukkerarter fra kosten, der nemt går i gæring i tarmen og derved kan give ubalance.


Lene vil i sit foredrag også komme ind på at fordøjelsesprocessen også kan påvirkes psykisk. Når noget er "svært at fordøje", og her tænker hun på følelser og tanker, så sætter det sig ofte i maven. Vrede er en følelse som for mange, er meget svær at fordøje, det kan være følelsen af afvisning, svigt, ikke at blive hørt men overset osv. Mange har været i flinkeskolen alt for længe og det gør, at de er bange for at udtrykke deres vrede, af frygt for at blive afvist og forladt. De gemmer vreden i maven! Det går ud over fordøjelsen, på samme måde, som "forkert mad". Med andre ord venter der publikum et spændende foredrag hvor Lene Hansson vil opfordre tilhørerne til så at sige at tage gaflen i den anden hånd!

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk