Den dybe vejrtrækning på Skive Bibliotek

Sundhed og velvære:

Tirsdag, d. 15. november kommer Lisbeth Bundgaard og fortæller om det livsvigtige åndedræt på Skive Bibliotek. Vejrtrækningen er fundamentet for liv, men mange trækker vejret overfladisk, holder vejret, blokerer for vejrtrækningen via spændinger i musklerne mm. Og det kan give os mangel på energi og overskud - gøre os stressede, deprimerede og give smerter, forstoppelse mm. Hvorimod dybe og frie vejrtrækninger skaber balance i krop og sind ved at berolige nervesystemet og give ilt til hjernen, massere og give liv til musklerne og stimulere fordøjelsen og styrke vores immunforsvar. Dybe vejrtrækninger hjælper også mod astma, KOL, søvnproblemer, rygproblemer, forhøjet blodtryk mm

Lisbet Bundgaard er student fra Skive Gymnasium, uddannet fysioterapeut i Holstebro og arbejder nu hos Den Intelligente Krop i Herlev. Hun er master instruktør i Pilates og holder workshops og kurser om fødder, løb, åndedræt mm. Et par gange om året underviser hun på La Santa Sport på Lanzarote.  Hun har lige haft en uge udelukkende omkring åndedræt.

Så meget tid har vi ikke på Skive Bibliotek, men Lisbeth vil fortælle noget om, hvordan åndedrættet fungerer og give tips og tricks til, hvordan man kan forbedre sit åndedræt og derved få bedre livskvalitet, bedre søvn og undgå stress.

Der vil være små praktiske øvelser indlagt, lige til at bruge på jobbet og i det daglige.

Billetter til 65 kr. købes på Skive Biblioteks hjemmeside eller i infopunkt på biblioteket.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk